Gemeente Lansingerland


Oprichting Stichting Parkmanagement Bedrijvenpark Oudeland De voorzittershamer wordt overhandigd

Vrijdag 25 januari is, in het bijzijn van notaris Overtoom, de Stichting Parkmanagement Bedrijvenpark Oudeland (PMBO) opgericht. In de stichting werken de ondernemers van Oudeland en de gemeente samen bij het beheren en onderhouden van het bedrijvenpark Oudeland.

Na speeches van wethouder Naushad Boedhoe, namens de gemeente Lansingerland, en Kees van der Helm, die namens de ondernemers sprak, vond de officiële ondertekening plaats. Kees van der Helm kreeg, als eerste voorzitter van de Stichting PMBO, een voorzittershamer overhandigd. Na de ondertekening werd gezamenlijk het glas geheven om dit feestelijke gebeuren te vieren.

Parkmanagement biedt veel voordelen

De gemeente Lansingerland is groot voorstander van parkmanagement. Door gezamenlijk met de ondernemers op te trekken wordt de kwaliteit van het bedrijvenpark behouden. Dit komt niet alleen het terrein ten goede, maar vooral ook de ondernemers die er hun bedrijf uitoefenen. Parkmanagement zorgt voor een werkomgeving waarin ondernemers zich goed kunnen ontplooien en het leidt tot waardebehoud of zelfs waardestijging van de gebouwen op Oudeland. Kostenbesparingen worden mogelijk door gezamenlijke regelingen en gezamenlijk inkopen. Bovendien ontstaat een goede relatie tussen ondernemers en de gemeente, en een gezamenlijk verantwoordelijkheidsgevoel om dit bedrijvenpark ook voor de langere termijn op orde te houden.

Voorzittershamer

Het bestuur van de stichting PMBO bestaat uit:


· Kees van der Helm (Van der Helm Bedrijven)


· Joop Houweling (Architektenburo Houweling)


· Michel Capitein (Technolab)


· Theo Bentvelsen (projectleider Oudeland gemeente Lansingerland)


· Corrie van den Berg (projectmedewerker Oudeland gemeente Lansingerland)

De fonkelnieuwe voorzittershamer komt Kees van der Helm, de kersverse voorzitter van de stichting, bij zijn taak vast goed van pas!