AutoRai

Gratis fiets bij nieuwe Suzuki

(1/30/2008)
Suzuki geeft van 1 februari tot en met 15 maart 2008 fietsen van het topmerk Giant weg. Wie tijdens de actieperiode een nieuwe Suzuki-auto aanschaft (uitgezonderd de nieuwe Splash), krijgt een Giant dames- of herenfiets ter waarde van 799 euro cadeau.

Voor wie graag met zân tweeën eropuit trekt, maakt Suzuki het tevens mogelijk om gedurende de actieperiode een tweede Giant-fiets aan te schaffen met 25% korting. Hiervoor ontvangt de koper van een nieuwe Suzuki in de actieperiode een bon bij de Suzuki-dealer, die ingeleverd kan worden bij de Giant-dealer. Deze tweede fiets kost dan slechts ⬠599,-. Alle fietsen zijn voorzien van minimaal 21 versnellingen, een aluminium frame en een verende voorvork.

⬠150,- korting op Thule-fietsendrager
Verrassende fietsroutes, mooie landstreken en prachtige natuur zijn overal te vinden. Voor wie meer wil ontdekken dan de eigen âachtertuinâ, heeft Suzuki nóg een aantrekkelijk aanbod. In de actieperiode betalen diegenen die voor een nieuwe Suzuki kiezen en een originele trekhaak laten monteren slechts ⬠139,- (exclusief montage) voor een fietsendrager van marktleider Thule. Normaal kost deze fietsendrager ⬠289,-, hetgeen neerkomt op een korting van maar liefst ⬠150,-!

Nu financiering voor 7,9%
Financieren is de normaalste zaak van de wereld. En bij Suzuki Financial Services is financiering nu al mogelijk voor 7,9%. Ook voor financieringen kunnen Suzuki-rijders terecht bij hun vertrouwde Suzuki-dealer.

Onderstaand een rekenvoorbeeld:

Suzuki Betaalplan

Kredietsom

Effectieve rente op jaarbasis

Maandlast

Looptijd

Totale prijs

van het krediet

⬠10.000,00

7,9%

⬠311,83

36 mnd.

⬠11.225,88

Suzuki Betaalplan is een niet-doorlopend krediet en wordt verstrekt door Suzuki Financial Services. Onder voorbehoud van kredietacceptatie. Uw Suzuki-dealer kan voor u een voorstel op maat maken. Prospectus verkrijgbaar via www.suzuki.nl of bij de Suzuki-dealer. Wijzigingen voorbehouden. Zie ook info@suzukifs.nl.