Ingezonden persbericht


persinformatie
Nu te bestellen: VBN statistiekboek 2007

Vanaf heden kan het Statistiekboek 2007 van de Vereniging van Bloemenveilingen in Nederland (VBN) besteld worden. Het nieuwe statistiekboek komt begin maart 2008 uit en bevat de belangrijkste landelijke cijfers over de omzet en aanvoer bij de Nederlandse bloemenveilingen over 2007. Daarnaast worden de statistieken van de meest verkochte snijbloemen, kamerplanten en tuinplanten vermeld. De voorintekenperiode voor het Statistiekboek sluit op 29 februari 2008.

Het VBN Statistiekboek 2007 geeft een overzicht van de totaalomzet van de gezamenlijke Nederlandse bloemenveilingen, de omzet- en aanvoercijfers per product en de verkochte aantallen van bloemen en planten met hun gemiddelde prijzen. Het boek verstrekt ook informatie over de ontwikkeling van het veiling-assortiment. Dit gebeurt in vergelijking met de twee voorafgaande jaren.

Het VBN Statistiekboek 2007 kan vanaf heden worden besteld. De prijs bedraagt bij voorintekening E95,00 (exclusief BTW en verzendkosten). Na 29 februari 2008 kost het boek E120,00 (exclusief BTW en verzendkosten).

Verder is het mogelijk om bij de VBN (tegen vergoeding) meer gedetailleerde statistische informatie te verkrijgen. Aanvragen kunt u doen via statistiek@vbn.nl

Wilt u het VBN Statistiekboek 2007 bestellen of wenst u meer informatie? Neemt u dan contact op met de VBN, mevrouw M. Lucas, telefoon (071) 565 95 92 of per e-mail: info@vbn.nl.


- einde persinformatie -