Ingezonden persbericht


PERSBERICHT: Rob van de Star Algemeen Directeur AMIS Services

Nieuwegein - 30 januari 2008. Rob van de Star (51) is per 1 februari 2008 de nieuwe Algemeen Directeur van AMIS Services BV, leverancier van Oracle en Java maatwerk- en standaardoplossingen in Nieuwegein. Hij volgt hiermee Tom Bomer op en is vanaf deze datum verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken binnen AMIS.

Rob van de Star bekleedde hiervoor als Vice President verschillende managementposities bij Capgemini en is met vijfentwintig jaar professionele ervaring bedreven in het succesvol laten groeien van organisaties. Tom Bomer blijft als directeur van AMIS Holding betrokken bij AMIS Services BV en zal zich richten op het onderhouden van externe relaties en business development. Van de Star studeerde economische bedrijfstechniek en is actief geweest op zowel leidinggevend als bestuurlijk niveau. Zo was hij namens Capgemini lange tijd

Verbonden aan ABN AMRO Verzekeringen als Informatie Manager en Delivery Executive.

Groeiambities
"Na een intensieve zoektocht hebben we in Rob de beste man gevonden om de groeiambities van AMIS waar te maken. Rob beschikt over uitgebreid inzicht in klantgerichte ICT oplossingen en solide ervaring met transformatieprogramma's", aldus Tom Bomer. "Het is een eer om het AMIS-team te mogen versterken en te helpen groeien", zegt Rob. "De combinatie van innovatieve en betrouwbare oplossingen voor klanten, diepgaande kennis van technologie en aandacht voor de ontplooiingsmogelijkheden van medewerkers maakt AMIS uniek. Met speerpunten als Service-Oriented Architecture, Application Development met Oracle en Java en IT lifecycle management hebben we bij AMIS krachtige middelen in handen om onze klanten te ondersteunen in hun steeds sneller veranderende omgeving."

Over AMIS
Samen met klanten en partners in Nederland en Duitsland geeft AMIS vorm aan het effectief toepassen van kennis op het gebied van Application Delivery en IT lifecycle management. Dit betekent dat AMIS haar klanten ondersteunt met diensten die variëren van business cases en projectinitiatie tot en met beheeroptimalisatie. AMIS levert klanten toegevoegde waarde door haar kennis op het gebied van Service-Oriented Architecture (SOA), maatwerkapplicaties (Oracle, Java en Open Source) en standaardsoftware, zoals de Oracle e-Business Suite en het door AMIS ontwikkelde Pagoni, standaardsoftware voor grondexploitatie. AMIS telt honderd medewerkers en is in 1991 opgericht.


---