Ingezonden persbericht


Persbericht

|Vi-Pass wordt IQ-Pass                                             |
Per 31 januari 2008 zal Vi-Pass een naamswijziging ondergaan en zullen de activiteiten worden voortgezet onder de naam IQ-Pass.

De naamswijziging was noodzakelijk om alle verwarring die zou kunnen ontstaan met het product Vipas van het bedrijf Vialis te voorkomen. De Vipas van Vialis is een betaalautomaat voor de parkeerbranche. Omdat beide bedrijven activiteiten in de parkeersector hebben, heeft Vi-Pass besloten om een naamsverandering door te voeren.

De nieuwe naam, IQ-Pass verwoordt kort en krachtig de filosofie achter het bedrijf; slimme oplossingen voor mobiele toegangscontrole en toepassing van nieuwste technologische ontwikkelingen. Dit is de combinatie die de producten van IQ-Pass intelligent maakt.

Bekijk de vernieuwde website: www.iq-pass.com

Over IQ-Pass
IQ-Pass is de producent van het eerste volledig mobiele toegangscontrolesysteem ter wereld. Of het om systemen voor openluchtfestivals gaat of om toegangscontrole systemen voor bouw en industrie, IQ-Pass heeft altijd een passende oplossing in de vorm van een Gate. De verschillende Gates zijn: Car Gate, Crowd Gate, Control Gate en Luggage Gate. Alle producten zijn gepatenteerd en brengen geavanceerde toegangscontrole op plekken waar géén voorzieningen aanwezig zijn. Alle Gates zijn binnen één uur te plaatsen. Plug & play op groot formaat! Vermeldenswaardig is dat Klaas Wilting als de voorzitter van de IQ-Pass adviesraad, zijn enorme ervaring en expertise inbrengt om de Gates effectief te maken voor elke situatie. IQ-Pass International
Nieuw Loosdrechtsedijk 242
1231 LG Loosdrecht

tel: 035 5824450
fax: 035 5828767
mail: info@iq-pass.com
web: www.iq-pass.com

===============================================
Noot voor de redactie,