Time : 13:41:36
Date : 30 January 2008
Sender Name: Xervicepoint

1200% groei voor Immochecker in 2007

Investering van 100.000 euro in nieuwe expertise- en beheerssoftware waarborg voor groei in 2008

Immochecker wordt zoals voorzien de te duchten nationale speler in vastgoedexpertises. Met 25 experts actief in Vlaanderen wil Immochecker dit jaar in Brussel en Wallonië haar activiteiten verder ontwikkelen.

Bij Immochekcer kan u terecht voor plaatsbeschrijvingen, waardebepalingen en kwaliteitscontroles op zakelijke markt voor industriëel, commeriëel en kantoorvastgoed en op de particuliere markt voor private woningen, huizen en appartementen.

Plaatsbeschrijvingen maakt Immochecker op de zakelijke markt voor aannemers, bij werken en op de privé huurmarkt voor huurders en verhuurders al dan niet in opdracht van makelaars, huisvestingmaatschappijen vastgoedbeheerders. Voor waardebepalingen kan u bij Immochecker terecht als particulier en als professional; curator, investeerder of banken o.a. ING Bank, Recordbank en KBC Bank. Kwaliteitscontroles, dè dienstverlening die Immochecker in 2006 lanceerde op de Belgische markt vindt zowel bij particuliere als bij professionele klanten meer en meer interesse. Dat is niet verwonderlijk gezien de stijgingen van het vastgoed de afgelopen jaren en de hausse van de energieprijzen de afgelopen tijd. Vastgoed heeft immers altijd gebreken en tekorten, plus- en minpunten, mogelijkheden en beperkingen. Met een kwaliteitscontrole van Immochecker komen alle belangrijke gebreken aan het licht. Dat kan bij voorkeur vòòr de ondertekening van de aankoopovereenkomst of na ondertkening van een aankoopovereenkomst met opschortende voorwaarden. Een Immocheck wordt gedaan op vraag van koper, verkoper of beiden. Een kwaliteitscontrole is een volledige beschrijving van het vastgoed in kwestie. Binnenkort Immochecker controleert ook de levensduur van de gebruikte bouwmaterialen zodat toekomstige kosten en onderhoud concreet in kaart gebracht kunnen worden.

Om haar verdere groei te garanderen innoveert en investeert Immochecker niet alleen op het vlak van vastgoedcontroles, nieuwe services staan op stapel, er wordt in 2008 ook fors geïnvesteerd in technologie. Zo ontwikkelt Immochecker een nieuw softwareplatform, een ERP-systeem helemaal op maat van de expertise sector, dat toelaat de kwaliteit en het volume van de acitiviteiten fors op te drijven. Het werkinstrument voor de expert te velde daarbij is een tablet PC met de specifieke Immochecker expertise software aangevuld met spraaksoftware, samen een krachtig platform dat snel kwaliteitsvol werk toelaat. In totaal is er 100.000 euro met de investering gemoeid.

Zodra in voege, zal u bij Immochecker ook terecht kunnen voor het EPC, het energieprestatiecertificaat.
De website www.immochecker.be geeft informatie over het verloop, de kostprijs en de voordelen van een kwaliteitscontrole, voorbeelden van expertiserapporten, gratis voorbereidende checklists en testimonials.

Contactpersoon
Gert Martens, zaakvoerder
GSM 0474/47 44 44
Email gert.martens@immochecker.be

URL: http://www.immochecker.be