Gemeente Haren

Lokaal Loket Haren - Regiotaxi

30/01/2008

Lokaal Loket Haren Sinds 1 september 2007 kunnen alle burgers - jong en oud - gebruik maken van de Regiotaxi. Dit is een aanvulling op het openbaar vervoer. U kunt daarmee tegen een gereduceerd tarief (EUR
1,00 per zone) worden vervoerd naar een `vervoersknooppunt'.

Vraag: ik woon in Onnen en ik heb geen auto. Ik moet dus altijd op de fiets naar de dichtstbijzijnde bushalte en dat is soms vervelend. Een taxi nemen is duur. Is hiervoor geen andere mogelijkheid?

Antwoord: sinds 1 september 2007 kunnen alle burgers - jong en oud - gebruik maken van de Regiotaxi. Dit is een aanvulling op het openbaar vervoer. U kunt daarmee tegen een gereduceerd tarief (EUR 1,00 per zone) worden vervoerd naar een `vervoersknooppunt'. Voor de gemeente Haren zijn dit het treinstation in Haren, de bushalte aan het Raadhuisplein en de treinstations in Hoogezand. Meer informatie hierover kunt u verkrijgen bij het Lokaal Loket. Het Lokaal Loket informeert u ook graag over andere vervoersmogelijkheden voor personen met beperkingen of personen op leeftijd.

Het Lokaal Loket Haren is hét informatiepunt in de gemeente Haren op het gebied van Wonen, Welzijn en Zorg. U kunt hier terecht voor informatie, advies en ondersteuning. De openingstijden: maandag t/m vrijdag: 10.00 - 12.00 uur. Tijdens de openingsuren kunt u langskomen, bellen of een afspraak maken voor een gesprek in het loket of bij u thuis.

Lokaal Loket:
't Nije Cruys, Kerklaan 5, 9751 NK Haren
Postbus 134, 9750 AC Haren
Telefoonnummer 050 535 24 10
E-mail: lokaalloketharen@home.nl
Internet: www.lokaalloket.nl/haren