Oplevering appartementen Aquaparck

30/01/2008 16:22



Stichting Vestia Groep



Naaldwijk, 30 januari 2008

Deze week ontvangen vijftien dolgelukkige huurders de sleutels van hun nieuwe woning. Ook levert Vestia Westland deze week al drie koopappartementen op. De overige drie appartementen (waarvan twee met tuin tot wel 100 m2!) zijn nog te koop. Met de oplevering van dit appartementengebouw is er sinds deze week dus weer een groot deel van de in totaal 62 woningen van Aquaparck bewoond.

De jonge Dave Klemann ontving als een van de eersten de sleutel. Hij is erg enthousiast dat hij deze woning heeft gekregen: "Mijn nieuwe appartement is erg ruim en heeft veel lichtinval. Ook ben ik blij met de brede galerij en dat er naast een trappenhuis ook een lift aanwezig is!" De 21 appartementen bevinden zich aan de rand van plandeel Aquaparck, dat is gelegen aan de Endeldijk. In de appartementen wonen vooral actieve senioren en jongeren die van rust houden.

Nog drie woningen te koop
Voor de snelle beslissers zijn er nog drie appartementen te koop. Het bijzondere aan de twee appartementen op de begane grond is dat zij een royale tuin hebben, van 55 of 100 m2. Met parkeerplaatsen voor de deur! GeĂŻnteresseerden nemen contact op met Borgdorff Makelaars of Naeldhuys makelaardij.

Eerlijke kansen voor iedereen
Met de oplevering van Aquaparck is Vestia Westland een stap dichterbij haar ambitie om tot 2015 zo'n 450 nieuwbouwwoningen in het Westland te realiseren. Deze nieuwbouwproductie bestaat uit een gevarieerd woningaanbod dat past bij de huidige en toekomstige bevolkingssamenstelling. Daarbij geeft Vestia Westland extra aandacht aan de kwetsbare groepen van de samenleving. Woningen dus voor jong tot oud, van zelfstandig tot hulpbehoevend en uiteraard voor alle inkomensgroepen.


---
Fotobijschrift: Dave Klemann ontvangt van opzichter Kees Bruin van Vestia Westland de sleutel van zijn nieuwe woning.
---






Noot voor de redactie:


Noot voor de redactie;