AutoRai

Hyundai levert i30 standaard met geïntegreerd navigatiesysteem

(1/30/2008)
Uniek! Hyundai levert vanaf 1 februari 2008 alle Hyundaiâs i30 in Nederland standaard met een volledig geïntegreerd navigatiesysteem. Daarmee is de nieuwe middenklasser van Hyundai de enige auto in zijn segment die standaard en zonder meerprijs met een dergelijk gewild accessoire is uitgerust.

Het originele navigatiesysteem, dat een touchscreen beeldscherm heeft en geleverd wordt met TMC (verkeersinformatie) én een kaart van groot Europa, is geïntegreerd in het dashboard van de Hyundai i30. Dit heeft als groot voordeel dat het navigatiesysteem altijd veilig en onzichtbaar kan worden weggeborgen en niet kan beschadigen. Het navigatiesysteem heeft een consumentenwaarde van ⬠899,-.

Hyundai verwacht dat niet alleen particulieren, maar ook de zakelijk rijders zeer enthousiast zullen reageren op deze unieke aanbieding. Managing Director Hans Kwaad van Hyundai-importeur Greenib Car BV: âHyundai is het eerste automerk dat een volledig geïntegreerd en kwalitatief uitstekend navigatiesysteem standaard in een auto in de middenklasse aanbiedt. Wij verwachten dat de concurrentiepositie van de toch al gewilde en standaard zeer rijk uitgeruste Hyundai i30 hierdoor nog verder verbetertâ.

Doorslaand succes
De stijlvolle Hyundai i30 is sinds de introductie vorig jaar een doorslaand succes. Hans Kwaad: âZoân sterk nummer bood Hyundai in de middenklasse niet eerder.â De Hyundai i30 wordt gekoesterd vanwege het design, de rijke standaarduitrusting, de topkwaliteit, de sterke en zeer zuinige (diesel)motoren en natuurlijk zân prettige prijs vanaf ⬠16.995,-.

âWij verwachtenâ, vervolgt Hans Kwaad, âdat ook dat de Hyundai i30 CrossWagon, die binnenkort met een meerprijs van ⬠750 ten opzichte van de hatchback wordt geïntroduceerd, en ook standaard is voorzien van dit navigatiesysteem, extra klanten trekt. Een navigatiesysteem is niet alleen handig, maar bespaart ook brandstof. Bovendien heeft onderzoek uitgewezen dat een navigatiesysteem de verkeers-veiligheid verhoogt. Kortom, iedereen wil een dergelijk systeem. Wij zijn er daarom trots op dat we een volledig geïntegreerd navigatiesysteem standaard in elke Hyundai i30 kunnen aanbiedenâ.

De Hyundai i30 is verkrijgbaar als hatchback (met drie diesels en drie benzinemotoren) en binnenkort ook als ruime station. Deze Hyundai i30 CrossWagon, die wordt geleverd met twee benzinemotoren en drie diesels in diverse uitvoeringen, staat begin maart in de showroom.