Bonnefanten Museum Maastricht

Gek op film maken?
Bonnefantenmuseum op zoek naar jong filmtalent

inzenden vóór 17 februari

M2LIVE Filmprijs
Wereldwijd dragen jongeren dagelijks bij aan de ontwikkeling van een eigentijdse beeldcultuur. Reden voor M2LIVE om op zoek te gaan naar filmtalent.
Ben jij zo iemand die altijd in de weer is met een videocamera of telefoon en maak je mooie filmpjes. Of ken je iemand die een goede film heeft gemaakt? Trek dan nú je stoute schoenen aan en toon je ware filmtalent. Er zijn geen categorieën, je film kan over van alles gaan: treinen in de mist, cowboys, de stelling van Pythagoras, een sportclub, of animatie.

Win!
Natuurlijk is er iets moois te winnen. De winnaar krijgt een geheel verzorgd weekendje Filmfestival (in Rotterdam of Utrecht) voor 2 personen aangeboden. Je film zal worden vertoond op L1 tijdens de Special op zondag 2 maart 2008. De beste inzendingen zijn te zien op 23 februari tijdens M2LIVE in de filmzaal van het museum De prijsuitreiking is tijdens de opening van M2LIVE 08 om 14.00 uur.

Jury
De inzendingen worden beoordeeld door een professionele jury bestaande uit:
David Deprez, artistiek directeur Filmhuis Lumière Paula van den Bosch, conservator hedendaagse kunst Bonnefantenmuseum
Mark Hermans, hoofdredacteur CODE en filmmaker

Voorwaarden
Je film duurt minimaal 2 en max 10 minuten.
Je bent tussen 12 en 25 jaar.

Deelname
Deelname kan door het uploaden van je film (min. 2 minuten - max.10 minuten) op YouTube maar je moet in ieder geval een CD of DVD sturen naar Bonnefantenmuseum, M2LIVE Filmprijsvraag, Postbus 1735, 6201 BS Maastricht.
Graag hierbij vermelden de titel van je film, je naam, adres, telefoonnummer en emailadres. Je inzending moet voor 17 februari a.s. binnen zijn. Over de uitslag wordt verder niet gecommuniceerd.

Inspiratie
Nog inspiratie nodig? Momenteel is in het museum een hele verzameling maffe filmpjes te zien van wereldberoemde kunstenaars.

SUPPORT
M2LIVE is een initiatief van het Bonnefantenmuseum Maastricht en wordt mede mogelijk gemaakt door Code 043, Gemeente Maastricht en de Provincie Limburg. L1 treedt op als mediasponsor voor de editie 2008.

Terugblik M2LIVE 2007

Bekijk hier de terugblik van M2LIVE 2007, compleet met foto's en het complete programma.