Woensdagavond 30 januari te zien op Team West

Hollands Midden, 30-01-2008 o Politie Hollands Midden vraagt op woensdag 30 januari oktober in het televisieprogramma Team West uw hulp bij het oplossen van een woninginbraak in Boskoop. Ook wordt er in deze uitzending preventieadviezen geven om tasjesdiefstal tegen te gaan. Team West is iedere woensdag te zien op RTV West om 17.15 uur, 19.30 uur en 21.30 uur.

Tasjesdieven in Gouda De laatste twee weken hebben er in Gouda opvallend veel tasjesdiefstallen plaatsgevonden. Alleen al in Gouda Oost zijn er zes handtassen gestolen. Omdat het zeer snel gaat en de slachtoffers te laat in de gaten krijgen dat ze zijn beroofd, blijft een signalement meestal vaag. Om toch te proberen deze straatroven een halt toe te roepen, is gekozen om preventieadviezen te geven. In de uitzending is te zien hoe u uw tas zeker niet moet dragen.

Woninginbraak in Boskoop In april van vorig jaar werd er ingebroken in een woning aan de Nesse in Boskoop. Hierbij werden een partij bijzondere sieraden gestolen, zoals een 'Golden Nugget'. Deze sieraden zijn goed op foto vastgelegd en worden vanavond in de uitzending getoond. Mogelijk weet iemand aan wie deze sieraden zijn aangeboden?

Team West is iedere woensdag te zien op RTV West om 17.15, 19.30 en 21.30 uur. De uitzending wordt iedere donderdag tot 15.00 uur herhaald. Heeft u een onderwerp gemist of wilt u een onderwerp nog eens goed nakijken, kijk dan op de website www.teamwest.nl. U kunt de opnames nog de hele week na de uitzending bekijken. Team West is een samenwerkingsverband tussen Politie Haaglanden, Politie Hollands Midden, het Openbaar Ministerie en RTV West.