Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Uitblazen en bijkomen
Zeeuwse gastvrijheid in Badhotel Domburg

Domburg, januari 2008 - Elk seizoen heeft zijn eigen charme en daarom is het unieke Badhotel Domburg juist deze maanden zo'n verwenoord in een oase van rust en vrije natuur. Wandelen, fietsen en zelfs een baantje lopen op de negen holes golfbaan van de Domburgsche Golf Club langs de duinen behoren tot de aangename mogelijkheden in de omgeving van één van Nederlands aantrekkelijkste badplaatsen in Zeeland.

Midweek
Badhotel Domburg heeft een aantal gastvrije arrangementen samengesteld. Zo is er bijvoorbeeld een midweek arrangement met drie overnachtingen, drie maal een ontbijtbuffet, een driegangen diner op de eerste en de derde avond. Aankomst op zondag, maandag of dinsdag. Tot Pasen, wanneer het echte seizoen weer begint in Domburg, is het optimaal genieten van de rust en stilte in de dichtbegroeide bossen, op de brede zandstranden en in de duinen. Er zijn verschillende arrangementen die je bij het Badhotel kunt boeken zo is er is zelfs een 'uitwaai-arrangement'. Maar ook een sfeervol winter arrangement waar men op de eerste avond geniet van een heerlijke maaltijdsoep in Grand Café het Atelier en een drie gangen à la carte diner op de tweede avond. Restaurant Carmen Sylva zorgt voor de meest heerlijke culinaire hoogstandjes. Aankomst op zondag tot en met woensdag.

Sakyno
Mogelijkheden dus te over bij Badhotel Domburg. Want wie even wat minder rust wil kan het idyllische stadje Domburg bezoeken waar Romeinse historie en adellijke nostalgie hun sporen hebben achtergelaten. En in het Badhotel vindt de gast behalve een bijna vanzelfsprekende 'grandeur' ook het uiterst moderne en uitgebreide Vitaalinstituut Sakyno met zeer ervaren schoonheidsspecialistes en therapeuten. Het is duidelijk: een bezoek aan Badhotel Domburg, midweeks of tijdens het weekend, is een waar feest.

Te midden van schone zandstranden en dicht begroeide bossen ligt het idyllische stadje Domburg, het meest begeerde badplaatsje van Zeeland. Romeinse historie en adellijke nostalgie hebben hier hun sporen achtergelaten. In het uit 1233 daterende stadje zijn mens en natuur al eeuwenlang één. In het Badhotel vindt u de grandeur van vervlogen tijden in een ambiance waarin gastvrijheid en genieten op een hoog niveau staan. De Zeeuwse stranden en het pittoreske centrum van Domburg liggen letterlijk om de hoek van het hotel. Badhotel Domburg is de plek bij uitstek voor uw vakantie en een paar dagen 'ertussenuit'. Het hotel is particulier eigendom, aangesloten bij de Hampshire hotelketen. Voor meer informatie zie: www.badhotel.com of bel telefoonnummer: 0118 - 58 88 21