Ingezonden persbericht


Microsoft komt met gratis software voor éénjarigen

Tegelijk met de eerste verjaardag van Windows Vista

Schiphol-Rijk,30 januari 2008 - Oplettende Internetsurfers wisten het al langer: Microsoft werkt aan software voor éénjarigen en had daarom op een aantal sites oproepen geplaatst voor proefpersonen. Diverse blogs hadden al lucht gekregen van de plannen van Microsoft en hierover bericht: software voor éénjarigen.

Vandaag, op de eerste verjaardag van Windows Vista, is de ontwikkeling van die software voor éénjarigen voltooid. Microsoft stelt deze nu gratis ter beschikking aan alle éénjarigen, die geboren zijn op 30 januari 2007. Microsoft legt met deze software in het bijzonder nadruk op soft . Want de kids van tegenwoordig zijn weliswaar al op jonge leeftijd computervaardig, als éénjarige hoor je gewoon met een grappige, zachte knuffel te spelen: een knuffel in de vorm van een Vista-icoon, de ultieme - en letterlijke - vorm van software.

Wie in aanmerking wil komen voor de gratis software voor éénjarigen, kan zich aanmelden op www.microsoft.nl/windowsvista/1jaar.

Microsoft

Microsoft (NASDAQ: MSFT) is opgericht in 1975 en stelt met zijn software, diensten en technologische oplossingen mensen en organisaties overal ter wereld in staat hun ambities te verwezenlijken.