Ingezonden persbericht


BitDefender-beveiligingsoplossing aanbevolen door Steel Valor Online Game Studios

BitDefender aanbevolen als meest effectieve beveiligingsoplossing voor gamers

Amsterdam, 30 januari 2008 BitDefender, fabrikant van beveiligingssoftware, is aanbevolen door Steel Valor Online Game Studios als de meest effectieve beveiligingsoplossing voor gamers. Steel Valor is een gerenommeerde gaming-site met recensies van videogames, blogs, tests en opinieverhalen.

BitDefender is een van de weinige beveiligingsleveranciers die software ontwikkelen met aandacht voor gamers. BitDefender biedt volledige beveiliging zonder dat eindgebruikers er iets van merken. Geen van de huidige grote beveiligingsontwikkelaars kent op dit moment vergelijkbare functionaliteit. De meeste beveiligingssoftware dwingt gebruikers te kiezen tussen optimale beveiliging of optimale pc-prestaties.

"BitDefender biedt het meest compacte, gamervriendelijke beveiligingsproduct dat we kennen", zegt Ed Salsberg, oprichter van Steel Valor Online Game Studios. "Wij vergeleken BitDefender met veel van de bekendere beveiligingsoplossingen. Onze conclusie is dat BitDefender duidelijk superieur is met zijn specifiek op gamers afgestemde functionaliteit. De software heeft zelfs een aparte 'gamer mode'. BitDefender erkent dat gamers een belangrijke gemeenschap zijn op het internet en biedt oplossingen waar andere beveiligingspakketten niet aan kunnen tippen."

Traditionele antivirus- en andere beveiligingsleveranciers richten zich op het beschermen van applicaties. BitDefender richt zich op nieuwe en opkomende internetbedreigingen die het gevolg zijn van de huidige online lifestyle van

eindgebruikers. BitDefender is een alternatief voor de grote merken op het gebied van antivirusbeveiliging. BitDefender biedt een betere bescherming, een actuelere benadering en geen 'big business'-gedoe.

De BitDefender 2008-productreeks, waaronder de BitDefender Antivirus 2008, Internet Security 2008 en Total Security 2008, is ontwikkeld voor de bescherming van computers, ongeacht het gebruik. Dit kan variëren van individueel pc-gebruik tot en met familie-pc-gebruik en van multi-pc-gebruik tot en met thuiswerken.

Meer informatie over de aanbeveling van BitDefender door Steel Valor Online Game Studios is te vinden op: Steel Valor Online Game Studios.

Over BitDefender

BitDefender is wereldwijd marktleider op het gebied van beveiligingsoplossingen. BitDefender is een toonaangevende organisatie op het gebied van detectie van actuele internetdreigingen. Op basis van zijn onderzoeksgegevens ontwikkelt BitDefender de snelste en meest effectieve antivirus- en e-mailbeveiligingssoftware. De beveiligingssoftware van BitDefender is eenvoudig te installeren, te gebruiken en te updaten. De beveiligingsoplossingen van het bedrijf voldoen aan de allernieuwste beveiligingseisen voor computers en servers. De software van BitDefender biedt op dit moment bescherming aan ruim 41 miljoen thuis- en bedrijfsgebruikers in meer dan 180 landen. BitDefender Antivirus-software eindigt steevast in de top van de best geteste pakketten bij bijvoorbeeld de Consumentenbond, ICSA Labs, Checkmark en Virus Bulletin. BitDefender, onderdeel van SOFTWIN, heeft zijn hoofdkantoor in Boekarest, Roemenië. Daarnaast zijn er vestigingen in Duitsland (Tettnang), Spanje (Barcelona) en de VS (Fort Lauderdale, Florida). Meer informatie vindt u op www.bitdefender.com.



Ingezonden persbericht