Generali

Generali Ondernemers Overlijdensrisicoverzekering nu 22,5% voordeliger

Generali heeft het tarief voor haar Ondernemers Overlijdensrisicoverzekering met 22,5% verlaagd. De overlijdensrisicoverzekering is inzetbaar als privéverzekering of nabestaandenlijfrente, maar ook zakelijk te gebruiken als compagnonsverzekering of key-manverzekering.

Prijs als belangrijk concurrentievoordeel
Jaap Oudijk, Directeur Marketing & Communicatie bij Generali: "Wie overlijdensrisicoverzekeringen met elkaar vergelijkt, ontdekt al snel dat ze weinig van elkaar verschillen. Voor intermediairs is het dus belangrijk dat zij een scherpe prijs kunnen bieden. Om intermediairs nog meer verkoopmogelijkheden te geven, hebben we nu een vaste tariefsverlaging toegepast van 22,5%. Dat ons tarief scherp is blijkt ook uit MoneyView onderzoek van januari 2008; in dit onderzoek realiseren we met het verlaagde tarief een top 3-positie in de markt.

Voor vele doelen inzetbaar
Waar de overlijdensrisicoverzekering van Generali zich kan onderscheiden, doet het dit ook. Ondernemers
overlijdensrisicoverzekeringen die binnen het Ondernemersprogramma worden afgesloten, hebben ruime verhogingsmogelijkheden waarvoor de ondernemer geen aanvullende keuring hoeft te ondergaan. Daarnaast heeft de ondernemer vrije keuze in het doel van de verzekering. Persoonlijke nabestaanden kunnen het uit te keren bedrag ontvangen, maar ook zakelijke partners, waarmee het voortbestaan van het bedrijf na overlijden wordt veiliggesteld. Deze verzekering is door een grote groep ondernemers af te sluiten. DGA's, zelfstandige ondernemers, ZZP'ers, vrije beroepsoefenaren én freelancers kunnen zich ervoor kwalificeren. De DGA dient ten minste 5% van de aandelen in zijn bezit te hebben en in dienst te zijn bij de onderneming in de hoedanigheid van directeur. Voor overige ondernemers geldt dat de verzekerde ondernemer het voorgaande jaar ten minste 50% van het inkomen verdiend heeft als IB-plichtig ondernemer, als het een starter betreft dient dit de prognose te zijn.

Over Generali
Generali verzekeringsgroep nv is sinds 1870 actief op de Nederlandse verzekeringsmarkt. In die ruim 135 jaar is Generali uitgegroeid tot een vooraanstaande pensioen- en inkomensverzekeraar voor ondernemers, ondernemingen en particulieren. In het belang van een optimale dienstverlening werkt zij daarbij samen met het professionele intermediair. Generali onderscheidt zich door een persoonlijke service, betrokken opstelling en accurate administratie. De ruim 450 deskundige medewerkers bepalen het succes van de organisatie. Generali maakt als zelfstandige en solide verzekeraar deel uit van de wereldwijd opererende Generali Group. Eén op de vier Europeanen heeft ten minste één verzekering ondergebracht bij de Generali Group. Meer informatie over Generali vindt u op: www.generali.nl

Publicatiedatum: 30-01-2008

© Generali verzekeringsgroep 2008