Ingezonden persbericht


Sportservice Midden Nederland

PERSBERICHT

Nieuwegein, 11 januari 2008

Voetbalmiddag voor
kinderen met een beperking

Voetbalvereniging DVSU, afdeling Forza Friends, houdt woensdagmiddag 30 januari in Utrecht een kennismakingsmiddag voetbal voor kinderen met een beperking van 6 tot en met 17 jaar. DVSU organiseert deze middag samen met Stichting Klein Galgenwaard. Kinderen met een beperking uit de hele provincie Utrecht zijn van harte welkom.

Aanmelden kan bij Margriet Rota, consulent aangepast sporten bij Sportservice Midden Nederland, telefoon: 030-7513890 of e-mail: mrota@sportserivcemiddennederland.nl

Bij DVSU krijgen de kinderen een training. Daarna vertrekt de groep met de bus van Stichting Klein Galgenwaard naar het FC Utrecht stadion. De kinderen krijgen een rondleiding door het stadion. Daarna spelen de kinderen onder leiding van Jean Paul de Jong een voetbalwedstrijd op Klein Galgenwaard.

Achtergrondinformatie
Sportservice Midden Nederland is het servicebureau voor de sport in de provincie Utrecht. Op het gebied van aangepast sporten voert Sportservice vele sportstimuleringsprojecten uit. DVSU is een Utrechtse voetbalvereniging. Hun afdeling Forza Friends is speciaal voor mensen met een beperking. Stichting Klein Galgenwaard is opgericht door Jean Paul de Jong. De stichting wil voor achtergestelde groepen in de regio Utrecht sportbeoefening toegankelijk maken.

Voor meer informatie kunnen belangstellenden kijken op www.dvsu.nl of www.usportanders.nl.

---------------------EINDE PERSBERICHT--------------------

Noot aan de redactie (

Ingezonden persbericht