Ruim 50% krijgt er last van, maar aambeien nog steeds taboe

30/01/2008 08:30



Biohorma BV



Persbericht
Elburg, 29 januari 2008

Ruim 50% krijgt er last van
Maar aambeien nog steeds taboe

Niemand wil er over praten, toch krijgt ruim 50% van alle Nederlanders er ooit last van: aambeien. Tijdens de zwangerschap of na de bevalling krijgt zelfs 70% van de vrouwen er mee te maken. Een lichamelijk ongemak in de intieme sfeer, waar vanaf nu heel gemakkelijk wat aan te doen is. HemoClin is een nieuw innovatief product, dat de klachten bij aambeien snel en doeltreffend bestrijdt. Het middel biedt direct verkoelende verlichting én ondersteunt het natuurlijke genezingsproces.

Niets bijzonders
Op aambeien rust nog altijd een taboe, terwijl het eigenlijk niets bijzonders is. Aambeien zijn gezwollen bloedvaten, te vergelijken met spataderen. Ze zitten alleen op een vervelende plaats, boven of ter hoogte van de sluitspieren van de anus. Verstopping, hard persen tijdens de stoelgang, te weinig lichaamsbeweging en een te hoog lichaamsgewicht kunnen aambeien veroorzaken. Door vezelrijk te eten, voldoende te bewegen en niet te hard te persen bij de stoelgang, kunnen aambeien in veel gevallen worden voorkomen.

De cijfers
Nederland telt op dit moment zo'n 2,5 miljoen mensen die last hebben van aambeien. 1,3 miljoen mensen behandelen de klachten met producten uit het huidige aanbod. Echter, de overige 1,2 miljoen mensen behandelen de klachten helemaal niet. In 40% van deze gevallen komt dit door ontevredenheid over de ooit door hen gebruikte - niet voldoende werkende - middelen.

Oplossing: verkoeling en gemak
Voor al die Nederlanders die op dit moment dagelijks hinder ondervinden van de symptomen van aambeien biedt HemoClin de oplossing. Deze natuurlijke gel werkt direct verzachtend en verkoelend, waardoor jeuk en branderigheid worden bestreden. Daarnaast neutraliseert HemoClin schadelijke bacteriën en ondersteunt het het natuurlijke genezingsproces. Ook werkt de gel als comfortabel 'glijmiddel' voor de ontlasting en is het kleurloos, waardoor er bijvoorbeeld geen vlekken in kleding achterblijven. Dankzij een speciale, gepatenteerde doseerflacon is de gel bovendien hygiënisch en gemakkelijk aan te brengen.

Positieve gebruikservaringen
In een recentelijk onderzoek naar de gebruikservaring met HemoClin gaven 95 respondenten hun mening. HemoClin werd op veel eigenschappen beter beoordeeld dan de huidige aambeiproducten in de markt. Effectiviteit, snelheid van werking, gebruiksgemak en hygiëne bleken de belangrijkste pluspunten van HemoClin.





http://WWW.HEMOCLIN.NL


Noot voor de redactie:


Noot voor de redactie,