A Tribute to the Bee Gees groot succes


30-01-08, 20080130 -- In uitverkochte zalen vonden vorige week de eerste voorstellingen plaats van de nieuwe theatershow A Tribute to the Bee Gees. De fantastische cast, met sterren als Casey Francisco, Brigitte Nijman en Rolf Koster, bracht nummers als Night Fever, Nights on Broadway, You should be dancing, More than a woman, Too much heaven, Jive Talkin' en natuurlijk Stayin' Alive. Naast zang kan men ook genieten van een zestal dansers, die de zaal flink weten op te zwepen.

In IJsselstein, 23 januari, zit de sfeer er vanaf het begin van de show er goed in. Het publiek laat zich meevoeren naar vroeger tijden en zingt uitbundig mee. Wanneer de klanken van het nummer Stayin' Alive beginnen, springen de eerste mensen uit hun stoel om mee te swingen met de cast, waardoor de rest van de zaal al snel volgt.

De gehele show wordt zeer afwisselend gebracht, met een medley van oude liedjes met nummers als `I started a joke', `Have you seen my wife mr. Jones'
en `Massachusetts', maar ook `Nights on
Broadway', `Emotions' en `Guilty' worden zeer mooi vertolkt. Naast hun eigen succes, hebben de broers ook de hand in vele hits van onder andere Barbra Streisand, Dionne Warwick en Diana Ross. Ook deze nummers komen voorbij.

Ook de prachtige kostuums en het schitterende discolicht laten u meevoeren naar die goede oude tijd. Kortom, een voorstelling waarbij u niet in uw stoel kunt blijven zitten.

Tot 29 maart is de voorstelling nog door het hele land te zien. O.a. 3 februari WFCC Den Haag, 27 februari De Doelen Rotterdam en 29 maart Rai Theater Amsterdam.

Voor meer informatie: www.atributetothebeegees.nl
---------------------------------------------------------------------------------------------------

Voor meer informatie, interviews, geluids- en beeldmateriaal kunt u contact opnemen met Marieke de Jong, Theatre Entertainment Group, Telefoonnummer: 06-55883198,
e-mail: marieke@staytuned.nu





Theatre Entertainment Group