Everest stelt Peter Drost aan als senior accountmanager


'S-HERTOGENBOSCH, 20080130 -- Everest, ontwikkelaar en aanbieder van innovatieve softwareoplossingen voor efficiënte business processen, heeft onlangs Peter Drost aangesteld als senior accountmanager. In deze functie is hij verantwoordelijk voor de acquisitie en het beheer van klanten in de sector financiële dienstverlening. Peter heeft ruime werkervaring in de ICT-branche en heeft diverse sales functies bij PinkRoccade bekleed. In zijn laatste functie, als salesmanager bij GlaxoSmithKline begeleidde hij specialisten- en artsenbezoekers in het verkoopproces.

"Everest biedt een fantastische geautomatiseerde oplossing voor kennisintensieve en complexe informatieverwerking. `The sky is the limit' voor deze business", aldus Peter Drost. "Het zal dan ook mijn bijdrage zijn om nog meer bedrijven hiervoor te enthousiasmeren. In mijn nieuwe functie wil ik doorgroeien, zowel individueel als in goede samenwerking met mijn Everest collega's, zodat de verkoop en klantwaardering geoptimaliseerd wordt."

Kees Buisman, algemeen directeur Everest: "Wij zijn verheugd met de indiensttreding van Peter. In de visie van Everest moet ieder bedrijf altijd in staat zijn om zijn klanten op maat te kunnen bedienen met behoud van een efficiënte bedrijfsvoering. Momenteel maken we een sterke groei door en ervaren accountmanagers bieden in deze situatie een solide basis. Peter is met zijn enthousiasme en drive een waardevolle aanwinst voor ons bedrijf."

-----------
Over Everest
Everest, opgericht in 1995, modelleert en automatiseert business processen voor organisaties die massaal klanten benaderen en vervolgens per klant het juiste product op maat aanbieden en leveren. Op basis van ervaring en diepgaande kennis op dit gebied, biedt Everest advies en oplossingen voor het automatiseren van Intelligent Mass Customization processen. Dit resulteert in een efficiënte procesinrichting en een effectieve, specifiek op de klant afgestemde benadering.
De innovatieve Intelligent Mass Customization oplossingen van Everest worden onder meer ingezet binnen de overheid, zorgsector, mediabranche, hypotheek- en verzekeringsbranche en bij tal van andere financiële dienstverleners. Everest heeft meer dan 150 werknemers, het hoofdkantoor is gevestigd in 's-Hertogenbosch. Meer informatie is te vinden op www.everest.nl





Everest