Dotweb stelt Jan van Kolck aan als informatie-analist


SCHIPHOL-RIJK, 20080130 -- Schiphol-Rijk, 30 januari 2008 - Dotweb, leverancier van software voor het volgen van mensen, dossiers en projecten, heeft per 1 januari Jan van Kolck (51) aangetrokken als informatie-analist. Met zijn komst versterkt Jan het Dotweb-team op het terrein van inventarisatie en analyse van de behoefte aan informatie en informatiesystemen bij opdrachtgevers. Concreet betekent deze aanstelling dat Dotweb informatie van leveranciers en klanten op een gestructureerde wijze benut voor het ontwikkelen van nieuwe systemen en diensten.

Jan van Kolck werkte vanaf 1986 bij de Stichting CAW, Centrale Administratie en Welzijn, dat onlangs door RAET is overgenomen. Hij begon in de functie van informatie-analist en groeide door tot hoofd automatisering. In deze functie was hij verantwoordelijk voor de bedrijfsautomatisering van zowel de vijf landelijke CAW-kantoren als van klanten. In 1996 vervolgde hij zijn loopbaan als ICT-manager bij KWF-kankerbestrijding. Voor deze non-profit organisatie zette hij een ICT-team op en bouwde hij deze uit tot een succesvolle dienstverlenende afdeling. Vanuit deze functie gaf hij leiding aan de ICT-afdeling en richtte hij de ICT-infrastructuur voor ruim 120 medewerkers van KWF in.

"Eind 2007 was ik toe aan een nieuwe uitdaging", vertelt Jan van Kolck. "Juist op dat moment werd ik benaderd door Dotweb met de vraag of ik het team wilde versterken als informatie-analist, de functie die ik in het begin van mijn carrière ook heb vervuld. Het is nu een uitdaging om daar een nieuwe innovatieve invulling aan te geven met de technieken die er vandaag de dag zijn. Dotweb is een jonge en dynamische onderneming. Met mijn jarenlange ervaring op het gebied van informatiesystemen lever ik een belangrijke bijdrage aan het verkrijgen van grip op de ontwikkelingen in de markt. Dotweb kan die bijdrage benutten om nieuwe wegen in te slaan en succesvolle diensten te ontwikkelen."





Dotweb