Samenwerking Paradox en dommelsch


BREDA/ TILBURG, 20080130 -- Het Tilburgse podium Paradox en bierbrouwer Dommelsch zijn een samenwerkingsverband aangegaan. Het Jazzpodium uit Tilburg kiest de komende vijf jaar voor Dommelsch bier op de tap. De liefde voor muziek is wat beiden bij elkaar heeft doen komen.

Beide partijen zijn verheugd met de vernieuwde verbintenis. Bedrijfsleider Paradox, Willem Vreeburg: "We zijn erg blij met deze samenwerking. Paradox heeft zich in de afgelopen tien jaar ontwikkeld tot een van de toonaangevende podia in Nederland op het terrein van de jazz en geïmproviseerde muziek. Het biermerk Dommelsch ondersteunt vernieuwende muziek en hoort er daarom helemaal bij."

René Bergmans, Sponsoringmanager Dommelsch: "Dommelsch timmert hard aan de weg om zich sterk te positioneren met muziek. Dit is in Brabant niet onopgemerkt gebleven want naast Paradox kiezen steeds meer toonaangevende podia voor Dommelsch zoals Mezz (Breda), Effenaar (Eindhoven) en W2 ('s-Hertogenbosch). Naast Paradox is ook 013, het belangrijkste poppodium van Tilburg sinds vorig jaar een samenwerkingsverband met Dommelsch aangegaan. We zijn er trots op dat nu ook het belangrijkste Brabantse jazzpodium uit Tilburg voor ons bier heeft gekozen."

Paradox
De Stichting Bevordering Muziekimprovisatie is sinds 1985 eigenaar en beheerder van het podium Paradox, gelegen aan de Telegraafstraat in Tilburg. Paradox heeft zich in de afgelopen tien jaar ontwikkeld tot een van de toonaangevende podia in Nederland op het terrein van de jazz en geïmproviseerde muziek en vormt vooral een werk-, broedplaats en podium voor gevestigde musici en jong talent.

Dommelsch
De muziekconcepten waarmee Dommelsch Nederlands muziektalent steunt zijn Dommelsch Dubbel Dutch waarbij bekende Nederlanders verrassingsconcerten op geheime locaties geven, Dommelsch Locals Only (pop/rock),Dommelsch Clash of the Cover Bands (cover muziek) en Dommelsch TWSTD DJ's (dance). Daarnaast is Dommelsch een samenwerking met Radio 538 aangegaan: Dommelsch Live38. Alle muziekinitiatieven komen samen op www.dommelschmuziek.nl.





Ronald Panis