Amerone bvba verwerft het UNIZO E-commercelabel


Oelegem (Belgie), 20080130 -- Amerone bvba verwierf zopas het UNIZO E-commercelabel en geeft hiermee haar websitebezoekers een duidelijk signaal dat het veilig winkelen is op www.amerone.be. "Het UNIZO E-commercelabel is een kwaliteiteitsgarantie voor onze klanten. Uit onderzoek blijkt dat amper 4% van de Vlaamse ondernemers zijn klanten een waterdichte online verkoop via de eigen website biedt, mét de mogelijkheid online te betalen.", aldus Mike Verdugt, Managing Director.

Een site met het UNIZO e-commercelabel bevat correcte en volledige informatie over het bedrijf en de ondernemer achter de site. Ook de prijzen van de goederen of diensten, eventuele bijkomende leveringskosten, betalingsmogelijkheden en -voorwaarden en annulatiekosten staan ondubbelzinnig vermeld op de site.

Bij online bestellingen of aankopen ontvangt de koper bovendien een bevestiging van zijn order met daarop alle gegevens van de transactie ter controle. Online betalingen moeten gebeuren via een erkende payment service provider.


Amerone is sinds 1999 verdeler/distributeur van "Gifts & Gadgets" en verdeelt o.a. volgende merken en producten:
NSD Powerball, Banana Guard, Numark, AceCad Digimemo,ISIS Puzzle & Adventure by Sonicwarp.

Meer informatie over het Unizo E-commercelabel www.unizo.be/e-commercelabel/index.jsp

Contacteer ons voor meer informatie:

AMERONE bvba
W.M.M. Verdugt
Achterstraat 23
B-2520 Oelegem (België)

Tel: +32(0)473 539968
Fax: +32(0)3 3229713

www.amerone.be





Amerone bvba