Lijst Smolders Tilburg
Postbus 1037
5004BA Tilburg
www.lijstsmolders.nl

Beste redactie, naar aanleiding van politieke en leugenachtige uitspraken van Burgemeester Vreeman in het Brabants Dagblad van woensdag 30 januari, die het afgesproken proces op onfatsoenlijke wijze ondermijnen en doorkruisen, beraad de Lijst Smolders zich opnieuw of zij wel mee gaat doen aan gesprekken met een zogenaamde onafhankelijke expert. Gelet op het verleden en de politieke uitspraken dan wel leugens van Burgemeester Vreeman is de kans groot dat er een vies politiek spelletje wordt gespeeld. Welke expert dan ook die eerlijk en helder gaat zeggen wat er in de Tilburgse politiek aan de hand is zal zowel maatschappelijk als sociaal worden uitgekotst door de politieke en bestuurlijke elite.

De Lijst Smolders heeft steeds op inhoudelijke en fatsoenlijke wijze zaken aan de orde gesteld, wel het beestje bij de naam genoemd en zodoende waargemaakt wat zij haar kiezers heeft beloofd. Lees ons partijprogramma er maar eens op na; www.lijstsmolders.nl

De bestaande politieke partijen zijn vanaf de eerste dag al in grote paniek sinds de Lijst Smolders opkomt voor de Tilburgers inclusief de twee dorpen en hen vertegenwoordigd.

Dat zegt op zich al genoeg en wij zullen dan ook gewoon doorgaan op de ingeslagen weg en ons helemaal toewijden en klaarstomen om zo in 2010 bij de volgende verkiezingen te kunnen laten zien dat het echt anders kan en moet!!

Een citaat onlangs uit de Elsevier;
Het afhaken van deze Tilburgse registeraccountant is illustratief voor de lokale politieke cultuur. Als de beste krachten sneuvelen, is er iets mis.

Zie verder Artikel Brabants Dagblad