Ingezonden persbericht


Persberichten

Vliegende start MOTORbeurs Utrecht 2008

Publicatiedatum: 03-07-2007

De belangstelling voor deelname aan MOTORbeurs Utrecht 2008 is dit jaar vroeg op gang gekomen. Een half jaar voor de start van het evenement hebben ruim 140 exposanten hun deelname bevestigd. Daarmee zijn de vooruitzichten voor de grootste motorbeurs van Nederland veelbelovend. De nieuwe datum, van 31 januari tot en met 3 februari, staat garant voor een beurs met volop motorspektakel.

Vertrouwen
"We merken dat de motorindustrie weer in de lift zit. De verkoop van motoren steeg in het eerste kwartaal van dit jaar met 18,5% ten opzichte van 2006. Het goede verloop van het huidige seizoen geeft motorhandelaren zichtbaar vertrouwen en dat heeft meteen een positief effect op onze beurs. De inschrijvingen voor MOTORbeurs 2008 zijn heel vroeg op gang gekomen, waardoor nu al 140 exposanten bijna de helft van het beschikbare beursoppervlak voor hun rekening nemen. Dat betekent een vliegende start voor ons evenement. Natuurlijk heeft ook de succesvolle editie van dit jaar daar een positieve bijdrage aan geleverd," aldus project manager Cécile van Hattem.

Start motorseizoen
Met de nieuwe datum luidt MOTORbeurs Utrecht 2008 een paar weken eerder dan gebruikelijk de start van het motorseizoen in. Als grootste motorbeurs van Nederland kunnen bezoekers rekenen op een indrukwekkend aanbod van motoren, aanverwante artikelen en diensten gepresenteerd door ruim 300 exposanten. Het is dé plek om te kijken, te vergelijken, te kopen en het laatste motornieuws te ontdekken. En natuurlijk staat er ook weer het nodige spectaculaire motorentertainment op het programma.

Openingstijden
MOTORbeurs Utrecht 2008 vindt van 31 januari tot en met 3 februari plaats in Jaarbeurs Utrecht. De openingstijden zijn op donderdag en vrijdag van 10.00 tot 22.00 uur en in het weekend van 10.00 tot 18.00 uur. Zie ook: www.motorbeursutrecht.nl.

Noot voor de redactie (

Ingezonden persbericht