Envietech 2008 - Het eerste Europese Congres voor Milieu Technologie en Hernieuwbare Energie vindt van 31-1-2008 tot 1-2-2008 plaats in het Austria Center in Wenen

03/12/2007 14:59



PR Newswire



WENEN, December 3 /PRNewswire/ --

- Rond 500 deelnemers van binnen en buiten Europa worden verwacht - Belangrijk evenement, enig in zijn soort, om de dialoog tussen experts te stimuleren en nieuwe marktmogelijkheden voor de Milieu Technologie sector te creëren

Milieu experts van binnen en buiten Europa zullen in Wenen bijeenkomen voor Envietech, het eerste Europese congres voor Milieu Technologie en Hernieuwbare Energie, dat van 31 januari tot 1 februari wordt gehouden. Het evenement, dat plaatsvindt onder auspiciën van het Oostenrijkse ministerie van Milieuzaken, is erop gericht om een overzicht te verschaffen over de nieuwste productinnovaties, trends en probleemoplossende methodes in milieutechnologie en energietechnologie; dit door forums die door experts zullen worden gehouden en door middel van een eveneens te houden handelsbeurs.

Het objectief van Envietech is om een vooraanstaand Europees evenement te creëren voor milieutechnologie en hernieuwbare energie, om zodoende deze groeimarkt op een duurzame manier te versterken. Bijvoorbeeld, deze sector genereert een marktvolume van vier miljard Euro en laat alleen al in Oostenrijk een jaarlijkse groei zien van 7,5%. Over heel Europa komt dat neer op een marktvolume van ongeveer 230 miljard Euro. Om een extra impuls te geven en tegelijkertijd oplossingsmogelijkheden voor de verbetering van het milieu en het klimaat te stimuleren, zal Envietech 2008 een veelomvattend overzicht laten zien van de allernieuwste producten en diensten op het gebied van milieutechnologie en hernieuwbare energie.

Naast het bijwonen van lezingen door experts, in twee forums die tegelijkertijd zullen plaatsvinden, zijn er voor deelnemers voldoende mogelijkheden om persoonlijk van gedachten te wisselen in de vorm van één-op-één zakengesprekken. Het vierde Europese Forum voor Eco-innovaties, dat zich binnen het kader van Envietech bezighoudt met mogelijkheden op de internationale markt, is een ander aandachtpunt. Op de handelsbeurs zullen state-of-the-art ontwikkelingen en oplossingen worden gepresenteerd op het gebied van watermanagement, afvalmanagement, hernieuwbare energie, diensten en het anders gebruiken van technologie.

Envietech 2008 wordt georganiseerd door een samenwerkingsverband van het ministerie voor Milieuzaken, het ACV - het Austria Center in Wenen, de ICC - International Association for Cereal Science and Technology, ECO - Eco World Styria, het ÖGUT - het Oostenrijks genootschap voor Milieu en Technologie, het WKO, het Milieu-Technologisch Netwerk en de stad Wenen. Het congres en de handelsbeurs richten zich op deelnemers uit het zakenleven, de industrie en financiële dienstverleners, alsmede uit landen, gemeenschappen en niet-gouvernementele organisaties van binnen en buiten Europa. Aanmeldingen die voor 15 december binnenkomen krijgen een korting aangeboden. Meer informatie is beschikbaar op http://www.envietech.at.

Envietech 2008 is een koolstofneutraal congres.

Voor inlichtingen kunt u terecht bij:

Envietech Press Office
Dr. Neureiter-PR
Tel.: +43-1-924-60-87
E-mail: agentur@neureiter.at

Envietech Press Office, Dr. Neureiter-PR, Tel.: +43-1-924-60-87, E-mail: agentur@neureiter.at