Senternovem


Het MKB Energie Idee 2008 - Dien uw voorstel vóór 1 december 2007 in!

Aanvangsdatum

31-01-2008

Bent u MKB-er en hebt u een innovatief idee dat uw productieproces of uw productieketen energie-efficiënter maakt? Dan zijn wij op zoek naar u! Net als vorig jaar biedt SenterNovem MKB-bedrijven de mogelijkheid een idee in te dienen dat op innovatieve wijze energiebesparing realiseert.

Durft u de uitdaging aan om uw idee dat directe energiewinst oplevert in te dienen?

In The Open in Tiel worden op 31 januari 2008 de tien beste ideeën gepresenteerd aan een jury met prominenten uit het bankwezen, Energiecentrum Midden en Kleinbedrijf, Syntens, OCNL en ondernemerswereld. De jury geeft haar visie op haalbaarheid, financieringsmogelijkheden en risico's.

De winnaar krijgt adviesuren naar keuze ter waarde van EUR 10.000,-. En natuurlijk de nodige publiciteit. SenterNovem verzorgt zelf publiciteit rondom het evenement. Van de winnaar wordt bijvoorbeeld een filmpje gemaakt voor New Energy TV. En de heer Hein Aberson van SolarOilSystems, winnaar van 2007, zag zichzelf en zijn idee terug in de landelijke pers.

Wat gebeurt er nog meer? Na de projectpresentaties vinden matchmaking en workshops plaats. Op uw verzoek laten wij u kennis maken met partners van uw keuze en geven financiers, producenten, onderzoekers, adviseurs, investeerders en toepassers geven advies.

Met energie-efficiënte productie en (keten)samenwerking draagt u bij aan een duurzame energiehuishouding voor nu en straks. Winst voor uw bedrijf en duurzaamheid!

Gaat u de uitdaging aan? Meldt u dan nu aan!
Uw inschrijvingsformulier moeten vóór 1 december 2007 ingediend zijn.

Locatie

The Open in Tiel

Toegangsprijs

n.v.t.

Meer informatie

Het MKB Energie Idee 2008 - Programma

Downloads

Inschrijvingsformulier MKB Energie Idee 2008 Voorwaarden MKB Energie Idee 2008