Stephen M.R. Covey voor het eerst in Nederland op seminar

14/01/2008 16:30



&Samhoud Nederland B.V.



Persbericht
Utrecht, 14 januari 2008

Stephen M.R. Covey voor het eerst in Nederland op seminar 'The Speed of Trust'

Op donderdag 31 januari 2008 organiseren Franklin Covey en ? in Amersfoort het Seminar 'The Speed of Trust' naar het gelijknamige boek van Stephen M.R. Covey. Het is de eerste keer dat Stephen M.R. Covey in Nederland spreekt over vertrouwen als kostenbespaarder voor bedrijf en samenleving en over het managen van vertrouwen.

Wat is de winst van vertrouwen?
Vertrouwen lijkt een ongrijpbaar begrip voor organisaties, maar de roep om vertrouwen is nog nooit zo hoog geweest. Volgens Covey is Nederland, naast de Scandinavische landen, een land waar vertrouwen in de samenleving en bedrijfsleven groot is. En dat levert veel geld op. Zaak dus om vertrouwen te handhaven en te managen. Maar hoe? Onder andere op die vraag wordt tijdens het seminar antwoord gegeven.

Stephen M.R. Covey is schrijver van het boek 'The Speed of Trust'. Hij is een internationale autoriteit op het gebied van Leiderschap, Ethiek en Vertrouwen. Een zeer goede spreker die met zijn verhaal over The Speed of Trust toehoorders van over de hele wereld heeft weten te overtuigen. Stephen Covey inspireert mensen uit het bedrijfsleven, de overheid en non-profitorganisaties. Hij haalde zijn MBA aan Harvard en was de CEO van het Covey Leadership Center. Onder zijn leiding groeide deze organisatie uit tot het grootste leiderschapscentrum ter wereld.

Naast Covey spreekt ook Fons Trompenaars tijdens het seminar 'The Speed of Trust' over vertrouwen in orgasnisaties. Sinds 2001 wordt Fons Trompenaars regelmatig aangeduid als een van de meest invloedrijke in leven zijnde management goeroe's ter wereld en schreef hij ettelijke boeken over 'culture and business'. Als oprichter van Trompenaars Hampden-Turner international management consulting heeft hij de afgelopen 20 jaar Fortune 500 leiders en professionals geholpen bij het managen en oplossen van hun culturele dilemma's om wereldwijd effectiviteit en prestaties te verbeteren.

Derde spreker is Salem Samhoud, succesvol ondernemer en management consultant, en oprichter van zijn eigen organisatieadviesbureau ?. Hij legt met sprekende voorbeelden uit hoe vertrouwen mensen verbindt en hoe verbinding leidt tot fundamentele doorbraken voor individuen, organisaties en samenleving. Salem Samhoud is co-auteur van onder andere 'Kus de Visie Wakker'.

De dag eindigt met een paneldiscussie over vertrouwen in organisaties en in de samenleving.


- Seminar 'The Speed of Trust'

- 31 januari 2008 van 10.00 uur tot 17.00 uur

- Locatie: Het Klooster, Daam Fockemalaan 10, Amersfoort





http://www.speedoftrust.nl