Project Gemeente Westland

en Zuidelijke Randweg
Inloopavond Verlengde Veilingroute en Zuidelijke Randweg Publicatiedatum: 18-01-2008

Inloopavond over voorontwerp bestemmingsplan Verlengde Veilingroute en Zuidelijke Randweg Naaldwijk
Op donderdag 31 januari 2008 organiseert de gemeente Westland een inspraak-/inloopavond over het voorontwerp bestemmingsplan Verlengde Veilingroute en Zuidelijke Randweg Naaldwijk. Tijdens deze bijeenkomst kunnen belangstellenden het plan inzien en zijn er ambtenaren van de gemeente en de provincie aanwezig om vragen te beantwoorden. De inspraak-/inloopavond vindt van 19.00 tot 21.00 uur plaats in De Kandelaar, Dijkweg 19 in Naaldwijk.

Bestemmingsplan
Het plangebied strekt zich uit van de bocht in de Veilingroute (N222) bij het recreatiegebied De Wollebrand in Honselersdijk tot de Galgeweg ter hoogte van de Monnikenlaan in Naaldwijk. Tussen de Veilingroute en de Burgemeester Elsenweg ligt het plangebied ten zuiden van Oostwatering en tussen de Burgemeester Elsenweg en de Galgeweg ten noorden van de Monnikenlaan.

Plan ter inzage
Mocht u niet in de gelegenheid zijn de inspraak-/inloopavond bij te wonen, maar het bestemmingsplan Verlengde Veilingroute en Zuidelijke Randweg Naaldwijk wel willen inzien, dan kunt u terecht bij het serviceloket voor Bouwen, Wonen en Leefomgeving van de gemeente Westland (Van Geeststraat 1 in s-Gravenzande). Daar ligt het plan vanaf vrijdag 18 januari 2008 gedurende 6 weken ter inzage. Gedurende bovengenoemde termijn kunnen schriftelijk dan wel mondeling inspraakreactie gegeven worden o.v.v. "Voorontwerp bestemmingsplan Verlengde Veilingroute en Zuidelijke Randweg Naaldwijk. Inspraakreacties kunnen worden gezonden naar burgemeester en wethouders van Westland, postbus 150, 2670 AD Naaldwijk. Mocht u mondeling een reactie kenbaar willen maken, dan kunt u hiervoor een afspraak maken via telefoonnummer 0174-672356.