Gemeente Andijk


* Inloopavond in verband met gewijzigde ontwerpen lintlocaties Andijk

Inloopavond in verband met gewijzigde ontwerpen lintlocaties Andijk

22 jan 2008
Op donderdagavond 31 januari organiseert de gemeente Andijk een inloopavond in het kader van woningbouwproject Op Andijk. Tijdens deze avond worden twee ontwerpen getoond van bouwlocaties die naar aanleiding van reacties op eerdere ontwerpen zijn gewijzigd. Het betreft twee locaties in de buurt van de Horn en de Knokkel te Andijk.

De gemeente Andijk wil de komende jaren zo'n zeshonderd woningen bouwen. Deze woningen worden gebouwd op verschillende plaatsen in Andijk, op grotere en kleinere locaties. De kleinere locaties worden in de linten van Andijk ontwikkeld.

In 2007 heeft de gemeente de eerste ontwerpen gepresenteerd van de ontwikkelingslocaties in de linten. Naar aanleiding hiervan is een aantal reacties en zienswijzen ontvangen. Op basis daarvan heeft de gemeente de ontwerpen van de lintlocaties 5 en 6 in de omgeving Horn en Knokkel aangepast.

Inloopavond
Om inwoners zo volledig mogelijk op de hoogte te brengen van deze wijzigingen, organiseert de gemeente een inloopavond waar de plannen worden toegelicht. Uiteraard is er de mogelijkheid tot het stellen van vragen.
Deze inloopavond vindt plaats op donderdag 31 januari 2008 in Dorpshuis Centrum, Sportlaan 1 te Andijk. De avond begint om 19.30 uur en wordt om ± 21.00 uur afgerond.

Meer informatie?
Hiervoor kunt u contact opnemen met de medewerkers van projectgroep Op Andijk, telefoonnummer 0228-597482.

Gemeente Andijk | Middenweg 73 | 1619 ZG | info@andijk.nl | www.andijk.nl |