Gemeente Castricum

Prominente sprekers op Veiligheidsavond

Op donderdagavond 31 januari, 19.30 uur vindt de jaarlijkse Veiligheidsavond van de gemeente Castricum plaats in het Raadhuis. Op deze avond informeert het college de gemeenteraad over alle ontwikkelingen op het gebied van integrale veiligheid zowel landelijk, regionaal als lokaal. De gemeenteraad wordt bijgepraat door bekende sprekers met grote kennis van het onderwerp integrale veiligheid.

De volgende prominente namen uit veiligheidssector spreken op de informatieavond over de Wet op de Veiligheidsregio's, de taken van de veiligheidsregio, het veiligheidsbestuur en de Gemeenschappelijke Hulpverlening bij Ongevallen en Rampen (GHOR):
Dhr. J. Stierhout, directeur Veiligheidsregio Noord-Holland Noord Dhr. R. Burgering, Regionaal Commandant Brandweer Dhr. M. Smeekes, directeur Ambulancezorg (GHOR) Dhr. E.J. van Hasselt, directeur handhaving, politie Noord-Holland Noord

De activiteiten die de gemeente het afgelopen jaar ondernomen heeft op het gebied van integrale veiligheid, de lokale ontwikkelingen en de lokale verankering van brandweerzorg, rampenbestrijding en politiewerk en trends op het gebied van criminaliteit in de gemeente worden toegelicht door de volgende sprekers:
Dhr. H. Batelaan, coördinator Integrale Veiligheid van de gemeente Castricum
Dhr. J.W. Schippers, teamchef politie Castricum en mevrouw P. Abma, commandant van de Brandweer Castricum