Ingezonden persbericht


Persbericht: VNU Exhibitions Europe

Introductie van nieuwe motoren in Europa op MOTORbeurs Utrecht 2008 Publicatiedatum: 25-01-2008

Persbericht
Utrecht, 25 januari 2008-

'Fat Ass' Hayabusa en nieuw motormerk Chopper Nations

MOTORbeurs Utrecht 2008 vormt het platform voor de introductie van enkele nieuwe motoren in Europa. Op de stand van Exclusive Cycle Parts in hal 10 van Jaarbeurs Utrecht is de geweldige onthulling van de allereerste 'Fat Ass' Hayabusa in Europa, een motor die nog nooit iemand heeft gezien. De Hayabusa komt rechtstreeks naar de beurs zonder een meter te hebben gereden. De custombike is flink onder handen genomen en van onder tot boven gestyled, met een waanzinnig resultaat. MotoPort Rotterdam introduceert in hal 10 het nieuwe uit Amerika afkomstige motorfietsmerk Chopper Nations, ontworpen door Victor Cabanas. Vanwege de grote belangstelling zette Cabanas anderhalf jaar geleden zijn eigen productielijn op en verkocht sindsdien 75 van zijn exclusieve choppers in de USA en 20 in Zuid Amerika. Inmiddels willen liefhebbers over de hele wereld over deze motoren beschikken. De verkoop in Nederland wordt voorlopig gecoördineerd door MotoPort Rotterdam, maar zal uiteindelijk verlopen via Chopper Nations Europe in de Maasstad.

Op dit moment worden twee modellen geproduceerd, een Twister Hardtail en een Pro-street Softail. De keuze van het motorblok varieert van Tp Engine tot Ravtech Engine van 1800 cc of meer. Ook het lakwerk kan naar eigen smaak worden aangebracht. De poelie van de aandrijfsnaar wordt gebruikt als achterremschijf; een unieke toepassing.

Openingstijden
De openingstijden van MOTORbeurs Utrecht 2008 zijn donderdag 31 januari en vrijdag 1 februari van 10.00 tot 22.00 uur, dit zijn extra lange avondopeningen, en op zaterdag 2 en zondag 3 februari van 10.00 tot 18.00 uur. De totale oppervlakte is ruim 55.000 m², verdeeld over zes hallen. Bezoekers kunnen de motor gratis parkeren op de KNMV parkeerplaats bij P3.

Noot voor de redactie (