CyberTech ondertekent wereldwijd contract met belangrijke financiële instelling voor voice recording oplossing

31/01/2008 09:33



PR Newswire



AMSTERDAM, January 31 /PRNewswire/ -- CyberTech International, één van de snelst groeiende technologiebedrijven op het gebied van voice recording, kondigde de ondertekening van een wereldwijd contract aan met een globaal toonaangevende financiële instelling. Met dit contract, dat momenteel rond de US$10 miljoen wordt geschat, zal CyberTech haar voice recording oplossingen leveren en installeren in meer dan 80 wereldwijde locaties en ook plaatselijke ondersteuning bieden. Deze financiële instelling zal alle voice transacties in dealing rooms, callcenters en andere zakenruimten opnemen.

Als onderdeel van dit contract ontwikkelde CyberTech een gespecialiseerde toepassing om werkschema's voor autorisatie te automatiseren en zo de traditionele handmatige autorisatieprocessen te vervangen die vroeger nodig waren om de opnames terug te spelen. Voice recording oplossingen van CyberTech bieden ook snellere toegang tot opgenomen telefoongesprekken met rechtstreekse terugzoek-en herspeelfuncties van telefoongesprekken naar het werkstation zonder daarbij te moeten wachten op cassettes of diskettes die handmatig opgezocht moeten worden en op een weergaveapparaat geladen moeten worden.

CyberTech Recording Solutions biedt goedkopere eigendomskosten en verlaagde lopende kosten omdat het ingezet wordt op de bestaande servers van klanten zonder de nodige aankoop van hardware. Het biedt ook de flexibiliteit om te integreren met een breed gamma van de gebruikelijke pbx's zoals Avaya, Nortel en Cisco. Het systeem biedt ook een eenvoudige manier van upgraden naar VoIP recording terwijl deze technologie wereldwijd gelanceerd wordt.

CyberTech biedt ook uitstekende vooraanstaande beveiligingsmiddelen en gebruikt de eerste 256 bit-Rijndael AES geluidscodering in combinatie met MD5 identificatie om te verzekeren dat alle geluidsbestanden beveiligd zijn tegen onbevoegd terugspelen, wijziging of bewerking. Voor maximale draagkracht ondersteunt het systeem ook gecentraliseerde opslagapparaten zoals EMC Centera, gebruikt door de financiële instellingen om langdurige gegevensopslag te beveiligen.

Paul Manyweathers, Global Business Development director bij CyberTech reageerde als volgt: "CyberTechn biedt financiële instellingen de functionaliteit en flexibiliteit om hun diensten te verbeteren en aan de nalevingsvoorschriften te voldoen. Dit contract versterkt onze positie als toonaangevend wereldwijd leverancier van voice recording oplossingen."

Over CyberTech International

CyberTech ontwikkelt en produceert een breed gamma aan hardware en software oplossingen voor de opname, opslag, weergave, analyse en beoordeling van multimedia communicatie. De oplossingen worden via een wereldwijd netwerk van gediplomeerde agenten, distributeurs en technologische partners verdeeld.

Ga voor meer informatie naar http://www.cybertech-int.com Contactpersoon: Arno Sybrandy, CyberTech International, Tel: +31-72-566-2540, E-mail: arno.sybrandy@cybertech-int.com