Gemeente Midden Delftland


---

Kadeverbetering Commandeurspolder

---

Commandeurspolder Veilig & Mooi

Commandeurspolder Veilig & Mooi

Nieuwe start: Commandeurspolder Veilig & Mooi

Op donderdag 31 januari vindt in ât Trefpunt, Maasland, de startbijeenkomst plaats van het kadeverbeteringsproject Commandeurspolder Veilig & Mooi. U bent van harte welkom daarbij aanwezig zijn. De ontvangstruimte is open vanaf 18.45 uur, om 19.00 uur start het programma.

Tijdens deze bijeenkomst wordt het plan van aanpak op hoofdlijnen gepresenteerd. Bestuurders van de gemeente Midden-Delfland en van het Hoogheemraadschap van Delfland zijn aanwezig. In het programma is ruimte om uw vragen te stellen en om uw belang en visie voor te leggen. Ook kunt u tijdens de ontvangst en in de pauze schriftelijke vragen en opmerkingen achterlaten. Deze worden meegenomen in het traject.

Kadeverbeteringsmaatregelen zijn noodzakelijk om te voldoen aan de veiligheidseisen. Maar ze hebben ook effect op de landschappelijke en cultuurhistorische waarden en daarmee op de ontwikkeling van een gebied. Om die reden werken de gemeente Midden-Delfland en het Hoogheemraadschap van Delfland samen met bewoners en belangenorganisaties aan het project Commandeurspolder Veilig & Mooi. Bij de nieuwe aanpak van het project worden bewoners en belanghebbenden in allerlei vormen nauw betrokken. Doel van deze samenwerking is een kadeverbeteringsplan waarmee de Commandeurspolder weer voldoet aan de veiligheidseisen én waarbij oog is voor de effecten op de omgeving.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Bestuurszaken en Communicatie van het Hoogheemraadschap van Delfland, (015) 260 82 14, of Suzanne Neven, Coördinator & Beleidsmedewerker Communicatie van de Gemeente Midden-Delfland, (015) 380 42 80.


---