Sleutels voor de Goudplevier

31/01/2008 11:38



Stichting Vestia Groep



Rotterdam, 31 januari 2008

Sleutels voor de Goudplevier!

ROTTERDAM - Vanaf donderdag 31 januari ontvangen de nieuwe bewoners van de Goudplevier in de wijk 'de Meeuwenplaat' hun sleutel. Vestia Rotterdam Hoogvliet nodigt de bewoners, omwonenden en andere betrokken partijen vóór de zomer uit voor de officiële oplevering van het nieuwbouwproject.

Bijzondere bouwstijl Goudplevier
De 30 eengezinswoningen van de Goudplevier zijn bijzondere woningen en zijn al verkocht voor de start van de bouw. De woningen zijn een lust voor het oog en geïnspireerd op de bouwstijlen uit de landen rond de Middellandse zee. Bewoners konden, door een eenvoudig te bedienen internettoepassing, hun eigen woning ontwerpen en samenstellen.

Te koop
Vestia is inmiddels gestart met de bouw van drie nieuwe projecten in dezelfde wijk. Hiervoor zijn nog koopwoningen beschikbaar! Vestia vindt dat de steden en dorpen waarin zij actief is een bont geheel aan woonmilieus moeten bieden. Ook vindt Vestia dat zij de maatschappelijke plicht heeft om voorop te lopen in het gebruik van duurzame materialen. Daarom biedt zij aan verschillende groepen bewoners een keuze in wonen, ook in Rotterdam-Hoogvliet. Aan de Tarbotstraat realiseert Vestia bijvoorbeeld twee bijzondere projecten. De 60 woningen en appartementen van het Hof van Heden vormen een samenwoonverband voor bewoners die geïnteresseerd zijn in een meer ecologisch verantwoorde manier van leven. De 38 eengezinswoningen van het Veld van Klanken, met geïsoleerde muziekkamers, zijn bestemd voor professionele en hobby-muzikanten.

Een geheel ander project
Een geheel ander project is de Stormvogel, 48 zeer ruime eengezinswoningen met veel buitenruimte. De buitenkant heeft een zeer fraaie uitstraling. De bovenkant van de gevel is bekleed met onderhoudsvrije houten delen en de onderkant van de gevel is bedekt met planten die per seizoen verkleuren. Hierdoor blijft de woning en de omgeving veranderen en verrassen.

Voor meer informatie over de koopwoningen kunt u contact opnemen met Synchro Makelaardij, tel. (010) 216 11 10.

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.nl) en zichtbaar op www.perssupport.nl.