Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

VEOLIA TRANSPORT BRABANT

Carnavalsvervoer in West- en Midden-Brabant

Voor alle carnavalsvierders en feestgangers die niet zelf willen sturen rijdt Veolia Transport ook dit jaar weer carnavalsvervoer! De Leutbussen rijden met carnaval in de steden Bergen op Zoom, Roosendaal, Breda en Tilburg. Er zijn geen aparte carnavalskaartjes. Voor alle buslijnen geldt dat u overdag (op werkdagen ná 9.00 uur) in uw eentje de hele dag reizen met het dalurendagkaartje (prijs E 3,- p/p) en als groep met het Met-Elkaartje (prijs E 2,50 p/p).

's Nachts weer veilig naar huis?
In de late uurtjes kunt u met de Leutbussen in Bergen op Zoom, Roosendaal en Breda een dalurendagkaartje van E 3,- p/p kopen, dat geldig is voor één enkele rit. Het kaartje wordt door de chauffeur afgestempeld op datum. Het kaartje blijft de rest van die dag geldig. Het reductietarief is op de nachtbussen niet geldig.

In Tilburg rijdt de Nightliner als Leutbus. Een Nightlinerkaartje van E 1.- is te koop bij de chauffeur.

Leutpenningen zijn niet geldig als plaatsbewijs. Strippenkaarten, abonnementen en OV-jaarkaarten zijn in de Leutbussen niet geldig.

Let u wel even op de tijden van de dienstregeling. In verband met de carnavalsvakantie van de scholen rijden alle streeklijnen en de stadsdienst Tilburg een vakantiedienstregeling.

Meer informatie over opstaphaltes, routes en vertrektijden zijn te vinden op de website van Veolia Transport: www.veolia-transport.nl/brabant

Of rechtstreeks door op onderstaande link te klikken: http://www.veolia-transport.nl/tmpl/NewsPageWithList____34974.aspx?epslanguage=ML&ListID=19735

Noot voor de redactie:

Voor meer informatie (gegevens