Ingezonden persbericht


Persbericht

Januari 2008

'Heavy Metal' bij Screwpull

Het wapen tegen stroeve afsluiters....

Het meest recente levermodel van Screwpull's 'Trigger' is er nu in metalen uitvoering. Hiermee heeft de stoere kurkentrekker met hefboomprincipe een luxe gestyleerde look gekregen. De fraaie houder waar de opener als het ware op balanceert maakt van dit praktische product een gewaardeerd accessoire om neer te zetten.

De Trigger heeft slechts één handvat om zich om de fles te plaatsen. Met een lichte knijpbeweging wordt hij om de flessenhals gestabiliseerd. Zo wordt de eindeloze spiraal altijd op de juiste plaats in de kurk gezet. Het 'overhalen van de trekker' is nu slechts kinderspel. Dankzij de vlijmscherpe, dunne, gladde spiraal kan iedere afsluiter gemakkelijk doorboord worden en uit de fles getrokken. Met dezelfde beweging wordt de kurk uit de spiraal verwijderd.

Het uiterlijk van deze Trigger is stoer en modern. Naast zijn nieuwe luxe uitstraling blijft hij praktisch, duurzaam en efficiënt. Met zijn ene arm is het aantal handelingen dat verricht moet worden voor een opening aanzienlijk verminderd. Zonder inspanning ontkurkt deze Screwpull zelfs de meest stroeve afsluiters van kunststof, plastic of natuurkurk. De spiraal is opgewassen tegen maar liefst 2000 openingen en het mechanisme is beproefd om 35.000 flessen te ontkurken. (Dat is bij een gemiddelde van één fles per dag ruim 95 jaar).

De Trigger is verkrijgbaar in geborsteld aluminium en zwart nikkel. Hij wordt geleverd in een luxe houten kist met een elegante bijbehorende metalen capsulesnijder. Daarmee is hij een geliefd cadeau.

Op alle levermodellen van Screwpull wordt 10 jaar fabrieksgarantie gegeven.

Winkelverkoopprijs Trigger metal (LM 350) ¤ 149,--

Screwpull producten zijn te koop bij de betere wijnhandelaar, kook- en huishoudwinkels, cadeauwinkels en warenhuizen. Voor meer inlichtingen en/of verkoopadressen kunt u terecht op onze website www.screwpull.nl of bellen naar 040-254 98 48.


---

Perscontacten: CK Media Promotions, Colette Klautz 070-3524189 of 06-20141188,

Nieuwe Boschstraat 13, 4811 CS Breda, e-mail: colette@ckmp.nl, website: www.ckmp.nl

(onder 'pressroom' kan men eerder verschenen persberichten en foto's van Screwpull downloaden)