Gemeente Zijpe


2008-01-30 Start burgerpanel website
websitepanel

In november is in de gehele gemeente een flyer verspreid met de vraag: www.zijpe.nl, wat vindt u daar nou van? De gemeente Zijpe wil graag weten hoe de gebruiker denkt over de gemeentelijke website. Daarom is er een burgerpanel in het leven geroepen.

Woensdag, 30 januari was de eerste bijeenkomst van het burgerpanel. Het burgerpanel bestaat uit negen personen, waarvan tijdens de eerste bijeenkomst zeven mensen aanwezig waren; Natalie Schaar, Marcel Rijbroek, Henk Holtz, Pauline Ravestijn, Bart Commandeur, Nanne Nierop. Mevrouw Dekker, meneer van Dijk en meneer Kooij maken ook deel uit van het panel, maar konden helaas niet aanwezig zijn.

De panelleden hadden overleg met medewerkers van het taakveld communicatie en de burgemeester, mevrouw Van Apeldoorn-Pruijt.

De eerste bijeenkomst stond in het teken van kennismaking en het verzamelen van opmerkingen en suggesties. Dit is goed gelukt! We hebben nuttige punten ontvangen, waar we zeker mee aan de slag kunnen. De volgende bijeenkomst staat gepland voor 23 april.

v.l.n.r. staand Linda Schirmann, Bart Commandeur, Pauline Ravestijn, Anja van Apeldoorn-Pruijt, Nathalie Schaar, Marcel Rijbroek, Linda van der Gulik, zittend Nanne Nierop, Henk Holtz