Arcadis NV

Arnhem, 31 januari 2008 ARCADIS gaat naar de Amsterdam Midcap Index

ARCADIS, (EURONEXT: ARCAD), de internationale advies-, ontwerp- en ingenieursonderneming, heeft bekend gemaakt dat de aandelen van de onderneming met ingang van 4 maart 2008 zullen worden opgenomen in de Amsterdam Midkap Index® (AMX) van Euronext. Op dit moment maakt ARCADIS nog deel uit van de Amsterdam Small Cap Index® (AScX). De opname in de AMX is het gevolg van een groter handelsvolume in aandelen ARCADIS uitgedrukt in euros.

"Dit is een belangrijke stap voor ARCADIS, omdat hiermee de zichtbaarheid van de onderneming verder zal worden vergroot, wat commercieel van belang is, maar ook voor onze positie in de arbeidsmarkt," aldus Harrie Noy, bestuursvoorzitter van ARCADIS. "Daarnaast verwachten we dat de verhandelbaarheid van het aandeel verder zal verbeteren, wat het voor beleggers aantrekkelijker zal maken in ARCADIS te stappen."

ARCADIS is een internationale onderneming die projectmanagement, adviezen en ingenieursdiensten levert voor het verbeteren van bereikbaarheid, duurzaamheid en leefbaarheid. Het advies- en ingenieursbureau ontwikkelt, ontwerpt, implementeert, onderhoudt en exploiteert projecten op het gebied van infrastructuur, milieu en gebouwen. Dat doet ARCADIS voor bedrijven en overheden. Meer dan 12.000 mensen realiseren samen een concernomzet van 1,5 miljard. Met een dicht netwerk van kantoren is ARCADIS multinationaal aanwezig. De internationale kennis en ervaring van de onderneming is gericht op meerwaarde voor de klanten.

Joost Slooten
tel. 026-3778604