Ingezonden persbericht


Haarlem, 31 januari 2008

LuckyOnline.nl laat singles Valentijnsspotjes opnemen voor de radio

Nieuwe manier om een Valentijnsboodschap te sturen

Het online datingradiostation LuckyOnline.nl zoekt creatieve singles die een romantisch gedicht of een oproep in dichtvorm willen maken voor uitzending op Lucky Online.nl tijdens Valentijnsdag.

Op Valentijnsdag kunnen singles hun Valentijn verrassen op een nieuwe manier. Op 14 februari zendt het online datingradiostation LuckyOnline.nl namelijk alle Valentijnsberichten van haar singles uit. Luisteraars die deze Valentijnsboodschap horen, kunnen in de online webplayer direct op deze boodschap klikken om te weten te komen wie de afzender is. Zij worden dan direct doorgelinkt naar het profiel van de creatieve dichter of dichteres.

Valentijnsboodschap versturen
Om een gesproken Valentijnsboodschap op 14 februari uit te laten zenden door LuckyOnline.nl kunnen luisteraars tot en met 13 februari hun Valentijnsboodschap of -gedicht mailen naar gedicht@luckyonline.nl. Hiervoor moeten zij wel een gratis profiel aanmaken op www.luckyonline.nl. Tot en met 13 februari krijgen alle nieuwe leden een Valentijnscadeau: een gratis lifetime membership.

LUCKYONLINE.nl
Lucky Online Dating Radio is het nummer één radiostation voor singles. Dit online datingradiostation is overal te beluisteren via www.luckyonline.nl.

NOOT voor DE REDACTIE,