Deelgemeente IJsselmonde Rotterdam

Leuke activiteiten met Jonge Moeders Eigenwijs

De begeleiders van het project Jonge Moeders Eigenwijs hebben een aantal leuke activiteiten gepland. Met Valentijnsdag staat een dansvoorstelling in Theater Zuidplein op het programma en eind februari is er een groepsactiviteit met als thema sex en liefde. Ook zal een professionele fotograaf een groepsfoto maken voor een tentoonstelling. Schrijf je nu in!!!

Valentijnsuitje op 14 Februari
Op donderdag 14 februari vindt de dansvoorstelling Nadia plaats in Theater Zuidplein. Omdat het Valentijnsdag is worden de jonge moeders uitgenodigd om gezellig, gezamenlijk een avondje uit te gaan. Ook de partners zijn van harte welkom.

De voorstelling gaat over 7 meiden van verschillende culturen en is gebaseerd op dans. De voorstelling start om 20.15 uur en duurt ongeveer 1,5 uur. Om 19.45 uur verzamelen bij Theater Zuidplein in de aankomsthal.

Heb je zin om mee te gaan? Schrijf je dan zo snel mogelijk in, dan gaan we er een gezellige avond van maken.

!!! Je kan je uiterlijk tot 7 februari opgeven, zodat er genoeg plekken gereserveerd kunnen worden. Laat ook weten of je partner meegaat.!!!! Aanmelden via tel: 010 707 49 00.

Groepsactiviteit thema seks & liefde op dinsdag 26 en donderdag 28 februari
In de voorjaarsvakantie, op dinsdag 26 en donderdag 28 februari, vindt een groepsactiviteit plaats met als thema sex en liefde. In samenwerking met de GGD wordt er gesproken over de leuke en spannende kanten van seksualiteit, liefde en veiligheid. Bovendien worden er ook veel tips en adviezen gegeven om het nog leuker te maken. De activiteit begint om 13.00 uur in trefpunt de Focus aan de Oude watering 324 in Beverwaard. De activiteit duurt 2,5 uur. Na afloop krijgt iedere jonge moeder een presentje. Tijdens alle twee de dagen is er kinderopvang aanwezig.

Lijkt het je interessant om de groepsactiviteit bij te wonen? Tot uiterlijk 21 februari kun je je aanmelden via tel. 010 -707 49 00.

Er wordt een groepsfoto gemaakt door een professionele fotograaf. De foto zal deel uitmaken van een tentoonstelling in Theater Zuidplein over groepen in Rotterdam.