Gemeente Halderberge


BEN JE JONG? HEB JE EEN GEZIN? WERK JE MET JONGEREN?

Dan is dit voor jou de moeite waard om te weten!

Centrum voor Jeugd en gezin aan de Julianalaan 4 in Oudenbosch

Op 7 januari jl. is het Centrum voor Jeugd en Gezin gestart. Het is bedoeld voor jeugdigen, opvoeders en mensen die werken met jeugd en is te vinden aan de Julianalaan 4 in Oudenbosch.

In het Centrum voor Jeugd en Gezin kun je binnenstappen voor informatie en advies over zaken die met jeugd te maken hebben, voor ondersteuning bij het opvoeden, met (hulp)vragen en/of problemen Ook het consultatiebureau vindt onderdak in het CJG en binnenkort eveneens een jongereninformatiepunt (JIP). Behalve dat er allerhande informatie in de vorm van folders verkrijgbaar is kun je er binnenkort ook digitaal informatie vinden.

Openingstijden en telefoonnummer
Het Centrum voor Jeugd en Gezin is open op maandag en donderdag van 9.00 tot 13.00 uur en op dinsdag en woensdag van 14.00 tot 18.00 uur. Telefonisch is het Centrum te bereiken via nummer 0165-587454

Kom gerust eens een kijkje nemen, je bent van harte welkom!!

Hoe kwam het Centrum voor Jeugd en Gezin tot stand ? Het Centrum voor Jeugd en Gezin is een samenwerkingsverband tussen Stichting De Markenlanden, de Thuiszorg West-Brabant, de GGD West-Brabant, het Bureau Jeugdzorg Noord-Brabant, Stichting de Zuidwester en de gemeente Halderberge. het CJG is bedoeld als plek waar ouders, opvoeders, jeugdigen en professionals snel en gemakkelijk terechtkunnen met allerlei vragen over opvoeden en opgroeien. Het CJG heeft een belangrijke rol in het vroegtijdig signaleren van mogelijke problemen. Vanuit het CJG wordt indien nodig direct ondersteuning of hulp geboden

Ook jeugdigen zelf zijn welkom met vragen of voor informatie. In een oriënterend gesprek met één van de professionele medewerkers van het CJG wordt de vraag van ouders en/of kinderen behandeld en wordt een vervolgrichting afgesproken.
Berichttype Nieuws
Mutatiedatum 31/01/2008