Gemeente Halderberge


Enthousiaste vrijwilligers gezocht voor bewonerspanels (24 januari 2008)

Gemeente Halderberge werkt aan economisch en detailhandelsbeleid

Het gemeentebestuur van Halderberge is begonnen met de opstelling van een economische visienota en de opstelling van een nota detailhandelsbeleid. Het gemeentebestuur vindt de inbreng van inwoners bij de opstelling van beide notas belangrijk. Er is plaats voor maximaal tien enthousiaste inwoners per nota.

Heeft u zin om mee te denken en praten over vraagstukken als leefbaarheid in de kernen, aanbod en type winkels, bereikbaarheid en parkeren in de centra, bedrijven-terreinen of werkgelegenheid, dan is de gemeente Halderberge op zoek naar u.

Voor de economische visienota gaat het om drie tot vier bijeenkomsten in de periode februari tot medio mei: een startbijeenkomst, een bijeenkomst met ondernemers en een tot twee zgn. thema-ateliers waarin uw inbreng nadrukkelijk wordt gevraagd.

Voor de nota detailhandelsbeleid is een andere werkwijze gekozen. In een eerdere fase worden 500 telefonische enquêtes over detailhandel gehouden onder inwoners in de gemeente. Het bewonerspanel buigt zich medio mei vervolgens over de conceptresultaten van het onderzoek. U wordt gevraagd de uitkomsten te bespreken en te toetsen aan uw eigen ervaringen. Hier gaat het dus om één of maximaal twee bijeenkomsten.

Enthousiast geworden? Dan kunt u voor meer informatie over de bewonerspanels en het opvragen van een aanmeldingsformulier terecht bij mevrouw J. Besters, beleidsmedewerker economische ontwikkeling van de afdeling Ruimtelijke en Economische Zaken. Zij is van maandag tot en met donderdag bereikbaar op telefoonnummer (0165)-390760 of via j.besters@halderberge.nl.
Berichttype Nieuws
Mutatiedatum 31/01/2008