Politie Brabant-Noord

Winkeldieven aangehouden

's-Hertogenbosch/ Oss, 31-01-2008

's-Hertogenbosch - Een 16-jarig meisje uit Berlicum is woensdagmiddag aangehouden in een winkel op de Schapenmarkt. Het meisje had een paar schoenen gestolen. Toen de ze langs de detectiepoortjes van de winkel liep ging het alarm af. Het meisje werd meegenomen naar het politiebureau. Na verhoor werd ze heengezonden.

's-Hertogenbosch - De politie heeft woensdagmiddag twee 16-jarige meisjes uit 's-Hertogenbosch aangehouden in een winkel in de Arena. De meisjes hadden een armband gestolen en waren betrapt door een personeelslid. De meisjes werden meegenomen naar het politiebureau en na verhoor heengezonden. Het duo heeft van de winkel een winkelverbod van een jaar gekregen.

's-Hertogenbosch- Een 23-jarige vrouw uit 's-Hertogenbosch is donderdagmorgen aangehouden in een drogist in de Helftheuvelpassage. De vrouw had scheermesjes en twee flesjes lotion in haar tas gestoken. Toen de door de detectiepoortjes liep ging het alarm af. De vrouw heeft van de winkel een winkelontzegging voor een jaar gekregen.

Oss- De politie heeft donderdagmorgen een 13-jarige jongen uit Oss aangehouden voor winkeldiefstal in een supermarkt aan het Sterrebos. De jongen had snoep gestolen. Winkelpersoneel hem in het verleden al vaker aangesproken op zijn gedrag in de winkel. Zo zou hij regelmatig met goederen in de supermarkt gooien. De jongen is na verhoor heengezonden. Hij heeft een winkelverbod van een jaar gekregen van de supermarkt.