Ingezonden persbericht


Persbericht

Van Boom & Slettenhaar op conceptlijst VVP 'potentiële malafide aanbieders'

VVP heeft Van Boom & Slettenhaar opgenomen op haar conceptlijst van 'potentiële malafide aanbieders'. De directie van Van Boom & Slettenhaar kan zich op geen enkele wijze vinden in deze door de VVP verstrekte kwalificatie en distantieert zich dan ook op elk mogelijke wijze van deze ongefundeerde, onterechte en onjuiste kwalificatie. De directie van Van Boom & Slettenhaar onthoudt zich verder van een inhoudelijke reactie omdat zij al uitvoerig inhoudelijk heeft gereageerd (zie www.kwaliteitrendeert.nl).

Van Boom & Slettenhaar adviseert alle geïnteresseerden zelf kennis te nemen van het prospectus en de Transparantie Bijsluiter. De analyses van VVP kunnen helaas niet meer doorgaan als objectief en waarheidsgetrouw.

Van Boom & Slettenhaar heeft VVP en haar pen- en woordvoerder meerdere malen uitgenodigd voor een uitgebreide mondelinge toelichting en heeft VVP uitgenodigd alle relevante dossiers van B&S Vastgoed Nederland NV in te zien.

In december 2007 heeft B&S alle lopende vastgoedfondsen verkocht en heeft ongeveer 158 miljoen aan beleggers uitgekeerd, waarmee een gemiddeld totaalrendement is gerealiseerd van ca. 13%. B&S Vastgoed Nederland NV is een nieuw fonds met een aantoonbaar lage kostenstructuur en een bewijsbaar hoog kwaliteitsprofiel.

De heer G. van Boom is directeur van Van Boom & Slettenhaar Vastgoedfondsen en voorzitter van de brancheorganisatie Vereniging Vastgoed Fondsen. Hij zet zich al jaren actief in voor het verbeteren van de transparantie in de markt en is een groot voorstander van zelfregulering in de vastgoedmarkt. Van Boom & Slettenhaar vermoedt dat er ook andere zaken een rol spelen dan de fondsinhoudelijke argumenten die VVP thans aanhaalt.

Van Boom & Slettenhaar Vastgoedfondsen staat onder doorlopend toezicht van de Autoriteit Financiële Markten.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de heer drs. G. van Boom, Van Boom & Slettenhaar Vastgoedfondsen BV, tel 035-5232600, e-mail g.vanboom@vanboomslettenhaar.nl. Op de website www.kwaliteitrendeert.nl kunt u het prospectus en alle bijlagen downloaden.