Gemeente Loenen aan de Vecht


Heiwerkzaamheden bij Vinkeveen

Al geruime tijd worden tussen Amsterdam en Utrecht werkzaamheden uitgevoerd voor de verbreding van de Rijksweg A2.

Half februari begint Rijkswaterstaat met de bouw van de viaducten over de Oukoop, de Geuzensloot en de N201.

De viaducten worden gebouwd aan de oostzijde van de huidige rijksweg. Voor de bouw van de pijlers/steunpunten (9 per viaduct) van viaducten zal de komende periode regelmatig geheid worden. Het heien begint aan de zuidkant van het nieuwe viaduct, hierbij wordt in noordelijke richting gewerkt richting de Geuzensloot. Vervolgens het westelijke deel van het viaduct, waarbij vanaf de Geuzensloot in zuidelijke richting wordt gewerkt. Dit deel van de heiwerkzaamheden is naar verwachting medio juni afgerond.

Na de bouwvak wordt vervolgens begonnen met het heien van de steunpunten in de Geuzensloot en aan de noordzijde van de Geuzensloot.

Alle heiwerkzaamheden vinden in de dagperiode plaats tussen 7.00 en 17.00 uur.

Rijkswaterstaat doet haar uiterste best om de hinder van het heien te minimaliseren.

Meer informatie

Indien u nog vragen en/of opmerkingen heeft, kunt u contact opnemen met onze collega's op telefoonnummer 0800 - 8002. Zij staan u graag te woord. Verder kunt u algemene informatie over de A2, zoals de brochure `verbreding A2 traject Amsterdam -Utrecht' vinden op www.rijkswaterstaat.nl/a2 . Op de site www.vananaarbeter.nl staat actuele informatie over de werkzaamheden van Rijkswaterstaat.

Viaduct Geuzensloot.bmp