Gemeente Gouda


Uitreiking koninklijke onderscheiding (31-1-2008)

Op woensdag 30 januari 2008 ontving de heer C.A. Verschut een koninklijke onderscheiding voor ondermeer zijn werkzaamheden gedurende 30 jaar als Penningmeester van de Zonnebloem, regio Gouda. Hij ontving de onderscheiding uit handen van Wim Cornelis, burgemeester van Gouda, tijdens de Algemene Ledenvergadering van de Zonnebloem.

De heer C.A. Verschut is nu Lid in de Orde van Oranje-Nassau, vanwege zijn inzet als penningmeester voor de Zonnebloem (regio Gouda), zijn actieve deelname bij harmonie De Pionier als penningmeester, tamboer-maître én instructeur slagwerk.

Betrokkene is 30 jaar penningmeester geweest van de Zonnebloem, regio Gouda. Hij wilde zijn werk neerleggen tijdens de Algemene Ledenvergadering van 30 januari, er is echter nog geen geschikte opvolger gevonden en de heer Verschut heeft te kennen gegeven aan te blijven totdat zijn opvolging is geregeld. Verder heeft de heer Verschut zich sinds 1991 zeer verdienstelijk gemaakt voor harmonie De Pionier, in de functie van tamboer-maître en instructeur slagwerk. Tenslotte is hij bij de Pionier al ruim 15 jaar penningmeester.