Gemeente Tilburg

Geen opheffing parkeerstrook Mechtildisstraat

i.v.m. toegang bouwverkeer Phoenixterrein

De parkeerstrook voor de woningen aan de Mechtildisstraat ter hoogte van het Phoenixterrein wordt niet tijdelijk opgeheven. Naar aanleiding van reacties van bewoners heeft de gemeente besloten geen medewerking te verlenen aan het verzoek van bouwbedrijf Klokbouw BV om de parkeerstrook tijdelijk op te heffen. Dit heeft de gemeente bij bouwbedrijf Klokbouw BV kenbaar gemaakt. De parkeerplaatsen worden regelmatig gebruikt door bewoners. De toch al beperkte parkeerplaatsen worden niet nog meer beperkt.

Aanvraag
Bouwbedrijf Klokbouw BV had bij de gemeente Tilburg gevraagd om de parkeerstrook tijdelijk, voor de woningen met de huisnummers 9 tot en met 19 op te heffen. Het bouwverkeer heeft problemen met het in- en uitrijden van het bouwterrein via de inrit aan de Mechtildisstraat.

Medewerking
Wij vragen u om zoveel mogelijk rekening te houden met parkeren ter hoogte van de toegang Phoenixplaats in de Mechtildisstraat om de aan- en afvoer van materialen sneller te laten verlopen en het inrijden van het bouwterrein makkelijker te maken. Wij danken u voor uw medewerking.

Meer informatie
Hebt u nog vragen naar aanleiding van deze brief, dan kunt u contact opnemen met Marcel Smeulders, inspecteur verkeersveiligheid. Hij is bereikbaar via telefoonnummer 013 542 84 43. Ook kunt u contact opnemen met Wendy Doorakkers, coördinator weggebruik. Zij is bereikbaar via telefoonnummer 013 542 97 02.