Gemeente Tilburg

Nummer 08043GO
Datum 31 januari 2008

Vervanging rammelstrook Tongerlose Hoefstraat

In de Tongerlose Hoefstraat worden losliggende keien in de rammelstrook vervangen door printbeton. Dit is een betonnen strook die aan de bovenzijde is voorzien van een print in de vorm van een kei. Zo blijft de uitstraling van de rammelstrook behouden. De rammelstrook scheidt twee asfaltbanen van elkaar. De werkzaamheden vinden half juli plaats.

Reparaties
In de periode voor de werkzaamheden, blijft de gemeente reparaties uitvoeren als dit nodig is. Deze reparaties worden gedaan aan de hand van uw meldingen en eigen inspectie. Over de inhoud van de werkzaamheden en over de precieze datum wordt u nog geïnformeerd.

Meldingen
Voor meldingen over losliggende keien kunt u bellen met het Centraal Meldpunt van de gemeente via telefoonnummer 0800 - 1920.

Meer informatie
Hebt u nog vragen naar aanleiding van deze brief, dan kunt u contact opnemen met Mayke van Breda, gebiedscoördinator gebiedsteam Oude Stad. Zij is bereikbaar via telefoonnummer 013 - 542 9141 of via e-mail mayke.van.breda@tilburg.nl.

Alle informatie over actuele en toekomstige werkzaamheden aan riolering, wegen, groen en gemeentegebouwen, uitgevoerd door de gemeente Tilburg, is ook te bekijken op: http://openbarewerken.tilburg.nl