Ingezonden persbericht




PERSUITNODIGING

Aanbieding visie 'Heldergroene Biomassa' aan mevrouw A. van der Kolk, gedeputeerde voor Klimaat en Milieu, 31 januari 2008

Donderdag 31 januari zal Volkert Vintges, directeur van de Gelderse Milieufederatie, de visie 'Heldergroene Biomassa' overhandigen aan Annelies van der Kolk, gedeputeerde voor Klimaat en Energie. In 'Heldergroene Biomassa' geven De Provinciale Milieufederaties en Stichting Natuur en Milieu hun oordeel over 'goede' en 'foute' biomassa. Immers, niet alle biomassa is even duurzaam. Vanuit deze visie ziet de Gelderse Milieufederatie goede mogelijkheden om in Gelderland duurzame bio-energie op te wekken. Ook roept de GMF de provincie op om 'foute' bio-energie niet te stimuleren. Daarom ontvangt mevrouw Van der Kolk naast het rapport zeven aanbevelingen. Hiermee legt de GMF het provinciale bio-energiebeleid langs de heldergroene meetlat. De gedeputeerde zal een korte inhoudelijke reactie geven op 'Heldergroene Biomassa'.

Met genoegen nodigen we u uit om deze aanbieding bij te wonen. Voor de media is tijd ingeruimd voor het stellen van vragen. Uiteraard zijn ter plaatse exemplaren van 'Heldergroene Biomassa' beschikbaar.

Tijdstip: Donderdag 31 januari, 15.00-15.30 uur
Locatie: Huis der Provincie, Markt in Arnhem



Ingezonden persbericht