Antonov Automatic Transmission

31 januari 2008

Antonov Plc ("de Onderneming") Vorderingen in Duitsland

De Board van Antonov plc ("de onderneming") kondigt met genoegen aan dat de onderneming vooruitgang in Duitsland boekt middels haar distributeur GreenTech International AG (GTI AG, een dochteronderneming van Emporio Sarl).

Volgend op de succesvolle afronding van de ontwikkeling van de Antonov twee versnellingen Supercharger in het tweede kwartaal van 2007, liepen de betalingen die onder de distributieovereenkomst verschuldigd waren vertraging op.

De betalingen worden nu voldaan en Antonov heeft in het kader van deze vertraagde betalingen betere voorwaarden kunnen bedingen. Onder de gewijzigde voorwaarden van de overeengekomen 50/50 royalty splitsing per product onder licentie, zal de vergoeding aan Antonov minimaal 21 per product bedragen.

Tevens is Antonov door GTI AG ingelicht over de vorderingen die de twee versnellingen supercharger activiteiten in Duitsland maken en het feit dat er een project is gestart met een Lamborghini Murcielago in samenwerking met Reiter Engineering.

John Moore, CEO van Antonov: "Na een trage start volgen de vorderingen elkaar in snel tempo op. Ontvangst van de eerste betalingen en het nieuws over het project met de Lamborghini brengt ons weer een stap verder en bevestigt ons vertrouwen in de samenwerking met Emporio en GTI".

Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met:

Jos Haag, Director, Antonov plc 06 51 561 767


---- --